...Cheddarost er en populær type ost, der stammer fra landsbyen Cheddar i Somerset, England. Det er en fast og glat ost med en lys gul farve. Cheddarost er lavet af komælk og har en rig, cremet smag, der bliver skarpere og mere udtalt, efterhånden som den modnes. Osten modnes typisk i flere måneder for at udvikle sin karakteristiske smag og tekstur.
Cheddarost er kendt for sin alsidighed og bruges...
...Produkter
Frisk Mozzarella, CheddarOst
Kvalitet
A, AA+
Holdbarhed
24 måneder skal opbevares ved -4 grader Celsius.
Produktoprindelse
Holland/ Italien
Form
Blok
Farve
Hvid til hvidligt gullig
Fugtighed
45 - 50%
Fedt på tør basis
30 - 44,5%
Salt
Overfladen er ren med mærker fra presning. Overfladen kan være revnet.
Krop og Struktur
En tæt struktur kan have ujævne huller
Aroma og Smag:
Ingredienser:
Typisk for mælk
Kødmælk, salt, startere, mikrobiologisk løbe.
...Cheddar-ost er en populær ostetype, der har sin oprindelse i landsbyen Cheddar i Somerset, England. Det er en fast og smidig ost med en lys gul farve. Cheddar-ost fremstilles af komælk og har en rig, cremet smag, der bliver skarpere og mere udtalt med alderen. Osten modner typisk i flere måneder for at udvikle sin karakteristiske smag og særlige tekstur.
Cheddar-ost er kendt for sin alsidighed...
...GEFRIERGETROCKNET KÆSE
PROTEINBOMBER PÅ KNASENDE MÅDE
Gefriergetrocknet kæse har en helt særlig egenskab:
Den er knasende. Selv ung, blød Gouda bliver til en sprød snack gennem vandfjernelsen under frysetørring.
Uanset om det er i supper, som topping i salater eller som en snack i løbet af dagen: Kæse giver retter en fyldig smag. Vores Gouda, Edamer, Emmental eller Cheddar kan nemt opbevares.
Takket være den hurtige rehydreringsproces kan vores oste-ingredienser bruges i fødevareproduktion og gastronomi året rundt – og altid friske.