...Frankfurter grønne saucer – fra det tidligere enkle suppeurter har der udviklet sig et internationalt populært krydderi.
Persille giver næsten alle salte retter en afbalanceret grundsmag. Kolde retter som salat, æg, råkost og dips på kvark-, flødeost- eller yoghurtbasis får med lidt persille et krydret-frisk finish. Men også varme retter som lyse saucer, fiskeanretninger, fjerkræ og fyld til stegning.
...Den frugtede nøddeagtige smag af avocadoolie harmonerer som dressing, dip eller marinade rigtig godt med brød, æg, fisk, fjerkræ eller asparges.
Den frugtede nøddeagtige smag af avocadoolie harmonerer som dressing, dip eller marinade rigtig godt med brød, æg, fisk, fjerkræ eller asparges. Den fyldige aroma bringer et friskt højdepunkt til dine retter. Den milde aroma af den raffinerede...
...stege, salatdressinger, svamperetter, fisk, vildt, fjerkræ. Godt egnet til vegetariske og veganske retter, da den er helt fri for animalsk fedt eller andre fedtstoffer.
Kan indeholde spor af sennep, sesam, jordnødder, gluten.
Producent: Gewürzallerlei's Manufaktur
Opbevaring: Opbevares køligt og tørt, beskyttes mod lys.