Tyrkiet, Mersin
TEC Udenrigshandelsfirma blev etableret i Mersin i 2018. Vores virksomhed er begyndt produktionen af engangs hospitalforbrugsvarer i overensstemmelse med internationale standarder under mærket ERSAPLUS, med mere end 4 års erfaring i branchen. Vi producerer vores engangsprodukter ved at holde kvaliteten og serviceforståelsen på det højeste niveau; Vi vokser kontinuerligt og bæredygtigt sammen med...
...:2015, ISO 450001:2018 og DIN EN ISO 9001:2015 certifikaterne i 2020. Ved at udnytte vores infrastruktur, som har kapacitet til at producere både små og store ordrer, har vi i årevis leveret den bedste service til vores kunder. Vi har en årlig produktionskapacitet på: 15 millioner par sokker, 2 millioner ensidede vævede tørklæder, 1,5 millioner dobbeltsidede vævede tørklæder, 3 millioner strikkede tørklæder, 5 millioner beanies, 5 millioner forskellige beklædningsgenstande, 20 millioner labels, 10 millioner patches.
...Pelican A&G Aquaculture er en virksomhed, der siden 2018 har produceret ørred og laks i Keban-dæmningen i Tyrkiet, uden skadelige industrielle affald og i overensstemmelse med europæiske standarder. Vores virksomhed har sat sig som strategisk mål at eksportere til hele verden, især til Europa.
...Arven Aydınlatma Sanayi, der blev grundlagt i 2018, producerer LED-belysningsarmaturer (LED Panel 60*60, projektører, sensorstyrede loftarmaturer mv.) med hovedkontor i Istanbul og en fabrik beliggende på 5.000 m² i Nevşehir/Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi. Arven Aydınlatma producerer ikke kun standard indendørs og udendørs belysningsarmaturer, men tilbyder også specialproduktion til virksomheders projekter. Derudover producerer de også specialarmaturer til pergola markisesystemer.
Tyrkiet, Isparta
Vi begyndte vores frugtproduktionseventyr som producent på et område på 200.000 m2 i Yenice Landsby i Gelendost-distriktet i Isparta-provinsen i 1980 med vores fuldt atmosfærisk kontrollerede Yenicem Koldlager- og Pakkeanlæg, som vi etablerede i 2018, med nutidens teknologi og moderne landbrugsteknikker.
Med over 20 års samlet erfaring inden for produktion af gasfjedre og endefittings som en lokal aktør i Topkapi-området, har vi åbnet Taka Hardware for at eksportere vores produkter i 2018. Uanset om dine krav er 1 eller 1 million stykker, kan TaKa Hardware imødekomme dine behov. Udover de dele, vi fremstiller, såsom gasfjedre, cleviser, kugleled, øjer, beslag, ottomanmekanismer, væg-seng...
Tyrkiet, Istanbul
... administrative medarbejdere og 35 er ansat i produktionen. Ved at deltage i forskellige sociale ansvarlighedsprojekter og skabe en fredelig arbejdspladsatmosfære har Seamtech opnået Smeta 6.0 forpligtelser og opnået medlemskab af SEDEX i 2018. Desuden, med certifikatet ISO 14001-2004, følger Seamtech principperne for miljøvenlig og genanvendelig produktion, med ISO 9001-2008 kvalitetsledelsescertifikat følger det bæredygtig kvalitetsservice, og med ISO 18001-2017 Arbejdsmiljø- og sikkerhedscertifikat garanterer det at give de bedste forhold for sine medarbejdere.
HKT har produceret bevægelige kabelkanaler i cirka 6 år. Vi har et udvalg af produkter med indvendige bredder fra 15*15 til 60*200. I takt med at vi har taget hensyn til kundernes krav, har vi i 2018-2019 udviklet Tyrkiets første indenlandske hurtige serie af bevægelige kabelkanaler samt vores D-serie, som kan arbejde under høje belastninger. Vi har modeller, der opfylder vores kunders ønsker, og vi fortsætter med at forny os hver dag.
Tyrkiet, Adana
Strong Energy, der blev grundlagt i 2018, er en producent af mineral- og syntetiske olier til bil- og industrisektoren i Adana. Med vores moderne laboratoriefaciliteter og en fabrik på 9.000 m2, der betjener mineral- og syntetiske olieindustrien, fortsætter vi med at opnå 100% kundetilfredshed med vores 20.000 m2 produktionsområde. Vi producerer smøremidler til forskellige industrier i...
...For det første eksporterer jeg alle HORECA (hotel, restaurant, catering osv...) engangsprodukter og meget mere forskelligt efter kundernes forespørgsler fra Kina (har kontor i Ningbo), Malaysia, Thailand og Vietnam, siden 17 år. For det andet er jeg aktiv som handelsagent for lagerpartier/jobpartier/siderun papir fra USA, Canada og Europa i samarbejde med 3 til 4 papirhandlere siden 2018. Jeg laver tilbud både til det tyrkiske marked og globalt. Jeg vil meget gerne høre dine venlige kommentarer, hvis og hvordan vi kan samarbejde?
Tyrkiet, Istanbul
... formået at producere en enestående, sømløs malerrulle. Vores virksomhed er blevet en integreret facilitet, der fortsætter med produktion og udvikling af maleværktøjer. I 2018 gennemgik vi en stor revision af strikkemaskinerne til malerrullestof, og vi overgik til et krydsstrikkesystem, som blev udviklet internt i vores forskning og udvikling. Dette system har løftet rullekvaliteten til det højeste niveau, og vi vil fortsætte vores vej uden at give afkald på vores principper om kvalitet, ærlighed og stabilitet.
... blev etableret i 2018, undersøger vi, hvordan vi kan bevare vores produkter længere, hvordan vi kan forbedre kvaliteten af vores produkter, og hvordan vi kan udvikle innovative og omkostningseffektive nye formuleringer. Hvis du ønsker at vide mere, er du velkommen til at kontakte os.
Tyrkiet, Erzurum
Asude İç Giyim er et mærke, der har været aktivt inden for engros og detailhandel siden 2018. Vores kunder har altid haft tillid til os, når det kommer til pålidelighed. Vores korrekte indkøbsviden og erfaring har gjort det muligt for os at forbinde med utallige kunder.
...SERPAK EMBALLAGE PAPIR INDUSTRI OG UDENLANDSK HANDEL LTD. STI. blev grundlagt i 2009 med det formål at producere mikro bølgede plader og pap. I takt med kundernes krav har virksomheden foretaget investeringer i maskiner for at øge produktudvalget, kvaliteten og kapaciteten, og ved udgangen af 2018 har den øget sin produktionskapacitet til 1000 ton/måned. I 2009 renoverede vi vores...
Det er en historie, der starter med et morbærblad. Transformationen af kokonen til silke. Det sande navn for elegance. Vores virksomhed blev grundlagt i 1983. I mange år har vi produceret produkter af højeste kvalitet til adskillige store mærker. I 2018 etablerede vi vores nye produktionsfaciliteter, og vi kan rumme alle materialer, herunder alle naturlige fibre som uld og silke.
Tyrkiet, Eskisehir
... identitet i 2018 som Kayra Döküm Teknologier LTD. ŞTİ. for at kunne blive et verdensmærke. I vores virksomhedsmission har perfekt og ubegribelig kundetilfredshed været vores højeste prioritet. I henhold til vores virksomheds grundlæggelse og arbejdsmission har vi formået at opnå fuld reference fra alle vores kunder; vi vil fortsætte med at følge den nyeste teknologi med de maskiner, vi producerer, og den efter-salgs-support, vi tilbyder, samt med vores voksende team.
Tyrkiet, Başakşehir
...Bronz Halı er en tyrkisk virksomhed, der blev grundlagt i slutningen af 2018 for at bringe et friskt pust til detail- og engros tæppebranchen og tilføje elegance til hjem. Virksomheden producerer sine egne produkter og markedsfører dem til hele verden, hvilket skaber merværdi for vores land fra Masko Mobiya Kent. Tilgængelighed: For klager, spørgsmål og anmodninger kan du kontakte Bronz Halı's...
Tyrkiet, Istanbul
Vi er glade for at invitere dig til at deltage i LIFT EXPO ALGERIA 2018, den internationale udstilling for ELEVATOR- og TRAPPEFORLØBSTECHNOLOGIER, som vil finde sted den 27.-29. maj 2022 i safex udstillingscenter ALGERIA. LIFT EXPO ALGERIA, mødestedet for liftindustrien i Algeriet og Nordafrika, vil samle alle de førende virksomheder i Algeriet samt besøgende og købere fra den algeriske og...
Tyrkiet, Kocaeli
Siden sin grundlæggelse har vores virksomhed, som har sat sit præg på naturgas slange markedet med sin differentiering, officielt været etableret i 2015. I perioden frem til 2018 har vores virksomhed fastlagt arbejdsdiscipliner og etableret kvalitetsprocesser for at kunne indtage sin plads på markedet. I 2018 begyndte vi at yde service til markedet. I det første år startede vores virksomhed med 9...
Most Fashion Tekstil blev grundlagt i 2018 af et team med mange års viden, erfaring og globale relationer inden for tekstil- og strikvarerindustrien. Most Fashion Tekstil har et salgsbureau i Istanbul og repræsentanter og kunder i mange dele af verden. Virksomheden er specialiseret i produktion og markedsføring af konfektionsbeklædning og strikvarer. Med andre ord producerer Most Fashion Tekstil konfektions- og strikstoffer og markedsfører sine udviklede kollektioner globalt under de mest konkurrencedygtige betingelser.
...Resco metal har været aktiv i pladebearbejdningssektoren siden 2018. Vi udfører laser- og plasma skæring, oxy-fuel skæring, bukning og svejsning. Vi har lager og bearbejdningstjenester for materialer som S235, S355, S700MC, S960, 304&430 rustfrit stål og aluminium. Maskinpark: Laser skæring 8 KW i størrelsen 2000*6000 (25mm sort, 20mm krom, 8mm aluminium) Plasma skæring 200A i størrelsen 3000...
Tyrkiet, Bursa
Vores virksomhed, der er etableret for at bringe kunder og producenter sammen inden for tekstilprodukter, har 11 producenter, 4 tekstilingeniører og 2 salgsingeniører. Siden vi startede i 2018, har vi fortsat arbejdet med at markedsføre og sælge produkter fra små og mellemstore tekstilvirksomheder i Tyrkiet til udlandet. Vi analyserer kundernes forespørgsler korrekt og vejleder dem til de rette produkter, samtidig med at vi giver kvalitetskontrolgaranti. For at få information om vores produktudvalg og tjenester, bedes du venligst kontakte os.
... ingeniørkunst til at producere kvalitetsprodukter til definerede markeder, som vi forstår indgående. I dag har Elmeta Metal LTD. ŞTİ. en produktionskapacitet på over 2.450 kvadratmeter og 85 medarbejdere fordelt på 3 forskellige lokationer. I 2018 blev der indgået en partneraftale med May Metal A.Ş. Vores certificeringer er ISO 9001:2015 og TS16949:2009. I vores fabrik har vi erfarne tekniske...
... alle vores lunde, har vi udført pleje i overensstemmelse med principperne for økologisk landbrug. Vores passion er at producere den bedste olivenolie med de sundhedsmæssige fordele ved at bearbejde oliven på den mest korrekte måde... På blot 2 år har vi vundet over 65 priser i internationale konkurrencer og blev det eneste tyrkiske olivenoliebrand, der kom ind i top 50 i 2018 og top 30 i 2019 i...
Tyrkiet, Marmaris
Vores virksomhed fokuserer primært på at tilbyde daglige udflugter i Marmaris og Icmeler samt private ture og private transporter. Udover at tilbyde disse licenserede tjenester, er vores hjemmeside og personale til din rådighed for at give dig de oplysninger, du måtte have brug for under dit ophold i Marmaris, og for at hjælpe dig med at få en fredelig og sjov ferie. Siden 2018 har vi også...
Tyrkiet, Kayseri
Med 18 års erfaring har vi været aktive i Kayseri siden 2018. Vi arbejder løsningsorienteret i overensstemmelse med vores kunders behov sammen med mange interessenter. Vi producerer ikke kun de færdige og halvfabrikata, som vores kunder har brug for i deres projekter; vi beriger også vores viden inden for produktion med designarbejde for at tilbyde alternativer. Vi starter med kunden og arbejder...
Coenda har siden 2006 været aktiv globalt inden for engros- og detailhandel med fødevarer og medicinske produkter. Vores virksomhed er en global aktør, der arbejder i Amerika, Canada, Holland, Kina, Singapore og Tyrkiet. Coenda, som udvidede sine aktivitetsområder og kommercielle områder i 2018, trådte ind på online handelsmarkedet inden for sundheds- og medicinske produkter med stor succes. Vores virksomhed har forskellige leveringsaftaler med lokale og globale virksomheder og fortsætter sine bestræbelser med succes inden for dette område.
Tyrkiet, Ankara
Grundlagt i Ankara i 2018, begyndte Ottomech først sin kommercielle liv ved at sælge reservedele til tunge maskiner. I de følgende år havde virksomheden til formål at dække alle aspekter af eftermarkedet for bilindustrien ved at tilføje auto mekaniske reservedele, batterier og motorolie segmentet. Dets aktiviteter som en førende leverandør af bilreservedele, der betjener med et hurtigt...
Tyrkiet, Kocaeli
I 2018 blev idéerne fra to ingeniører, der stadig var i opstartsfasen, i dag konkret realiseret takket være jer, vores brugere. Hvem er Mavera Design, som endelig har fået styr på sin forretning, og hvad er formålet? Vi er et design- og ingeniørfirma, der arbejder ærligt i solidaritet med vores IVRIGE, DYNAMISKE ingeniører og DEDIKEREDE medarbejdere, og som er begyndt at vokse. I denne tid, hvor...
...Fra 2018 har vi begyndt at eksportere hovedsageligt til Tjekkiet, Polen og flere andre lande som Rusland, Italien, Storbritannien og Spanien. Virksomheden øger sin tekniske kompetence og foretager investeringer for at forbedre sig selv parallelt med de daglige forbedringer i værktøjsindustrien. Ata Teknik professionaliserer også sin struktur for at imødekomme behovene hos udenlandske...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play