Tyrkiet, Istanbul
...Antioxidanterne i granatæblekerneolie beskytter huden mod skader fra frie radikaler og balancerer produktionen af hudens naturlige olie. Det er effektivt i kampen mod AKNE og i forebyggelsen af akne. Denne nærende Granatæblekerne sæbe har en FUGTIGGØRENDE effekt, der revitaliserer huden, forynger den og giver den et blødt og glat udseende. Den puniske syre, der findes i granatæblekerneolie...
Tyrkiet, Izmir
...De bedste olivenolieprodukter har en syreindhold på mellem 0,1 % og 1 %. Olivenolier med en syreindhold på under 2 % kaldes 'naturlig første'. Olivenolier med en syreindhold på op til 0,8 % kaldes 'koldpresset'. - lav syreindhold olivenolie - den laveste syreindhold olivenolie - olivenolie mærker med lavt syreindhold - lav syreindhold olivenolie - lav syre olivenolie - olivenolie mærker med lavt...
Tyrkiet, Antalya
Tyrkiet, Denizli
... betragtes som højværdi afgrøder, brug for klorfri jordfødevarer før plantning for at optimere kvalitet og udbytte. Alkim producerer vandopløselig kaliumsulfat af premium kvalitet ved at bruge naturlige råmaterialer og er begyndt at levere dette fantastiske jordfødevare til vores landmænd. Alkims kaliumsulfat er; en naturlig produkt, har en meget høj renhed og K2O-indhold, indeholder næsten nul klor, har ingen tungmetaller, har ingen syre, en neutral produkt (pH 7), ideel til økologisk landbrug ideel til fertigation (vandingssystemer)...
...Lampante olivenolie, med fri syre over 2%, som kræver en raffineringsproces, før den kan indtages. Lampante olie er den laveste klasse af jomfruolivenolie. Den er ikke egnet til menneskelig konsum. Den har en naturlig syre og kan også have en ubehagelig smag og aroma.
...Denne olie, kaldet Pomace Oil, er lavet af 100% olivenolie. Den er opnået fra den anden presning. Den har højst 0,5 syre. 20% naturlig ekstra jomfru olivenolie er tilføjet til denne olie. Den er af høj kvalitet. Du kan også bruge denne olie i salater, i alle dine retter med olivenolie, i alle slags bagværk, i friture, i alle slags varme og kolde retter. Alle analyser er udført. Adel ALTAMIMI...
Tyrkiet, Adana
... fødevare- og drikkevareindustrien). Natriumbicarbonat fødevarekvalitet er opløseligt i vand og uopløseligt i alkohol. Bagepulver fødevarekvalitet bruges som hævemiddel til bagværk, kornprodukter, pandekagemix og selvhævende mel. Natriumbicarbonat er en værdifuld naturlig buffer og neutralisator i drikkevarer. Det bruges som en kilde til kuldioxid i flere læskedrikke. ak Group bruger højteknologisk udstyr til at producere premium fødevarekvalitet bagepulver.
Populære lande for dette søgeord