...Klassisk tyrkisk kaffe produceret under vores eget mærke 'Caffe Nonno'. Vi producerer 19 forskellige varianter af tyrkisk kaffe. Du kan kontakte os for mere information om vores mærker og varianter af tyrkisk kaffe.
...Særligt udvalgte kaffebønner samles for at skabe en unik blanding. Kaffebønnerne ristes med særlige teknikker og behandles med den traditionelle malemåde for tyrkisk kaffe, hvorefter de opbevares i kraftpakker for at bevare friskheden og præsenteres for kaffeentusiaster... Den bedste kaffe er altid...
...KLASSISK PISTACIE BAKLAVA Den første version af baklava. Du vil elske den klassiske baklava lavet med en produktions- og skæremetode, der har været i brug i århundreder. Tahmis, et af de ældste smagsmærker i verden og i Tyrkiet, har eksisteret siden 1635. Tahmis blev grundlagt i 1635 i Gaziantep, centrum for Mellemøsten. Da Gaziantep ligger på den historiske Silkevej, har byen i fortiden været vært for mange konger, rejsende og handlende. Blandt de vigtigste smagsoplevelser fra Tahmis er kaffe og baklava.
...Klassisk Travertin, Kryds-Skåret, Udfyldt, Tumbled, Mosaik Kaffe Philippus - Noce Travertin, Kryds-Skåret, Udfyldt, Tumbled, Mosaik Guld Travertin, Kryds-Skåret, Udfyldt, Tumbled, Mosaik Sølv Travertin, Kryds-Skåret, Udfyldt, Tumbled, Mosaik Botticino Marmor, Tumbled, Mosaik Varieta Eumania Travertin, Kryds-Skåret, Udfyldt, Tumbled, Mosaik Latte Travertin, Kryds-Skåret, Udfyldt, Honed, Mosaik Bianco Carrara Marmor, Poleret, Mosaik Gulv Bullnose Lille Bullnose Ogee Dobbelt Ogee Krone Corona Centret Bullnose Stoleliste Cova Base V-Cap Hjørnehylde...
Jeg vil gerne præsentere dig for konkurrencedygtigt prissatte fødevarer fra Sekeroglu Group. Vi introducerer traditionelle smagsoplevelser til verdens køkken fra Gaziantep - UNESCOs gastronomiby i Tyrkiet. Vores produkter inkluderer tyrkisk kaffe, osmannisk kaffe, dibek kaffe, klassisk og pulveriseret pistacie kaffe, instant salep, zahter (en blanding af pulveriseret timian til morgenmad...
Tyrkiet, Konya
...Den Uforanderlige Smag af Klassisk Tyrkisk Kaffe fra 1952 til i dag! Historien om Has Kahve begynder i 1952 med omhyggelig ristning af rå kaffebønner og knusning af dem i en morter. Produktionen, der startede i en lille butik, bliver hurtigt Konya's kendte og eftertragtede kaffe. I mange år fortsatte han med at knuse kaffe i sin lille, men nostalgiske butik. Den ristede kaffe, lyden af stenmorteren og den tiltrækkende duft spreder sig til hele bazaren på bestemte dage. Fra tid til anden serveres frisk kaffe, mens der holdes hyggelige samtaler i de tålmodigt ventende køer.
Populære lande for dette søgeord