...55 x 140 x 112 cm
Træskab,
Kølesystem med digital termostat og blæser,
3/8 Hp kompressor, R-134 gas,
Automatisk afrimningssystem
Skjult LED-belysning,
Plexiglas topdæksel, der kan åbnes fra to retninger
Dobbelt glas nederste displaysektion,
Skuffe,
Fire bevægelige hjul, to med bremser.
...DSPM-serien er standardmixere.
Den har en dobbelt-hastighedsmotor og remskiveudstyr.
Dejblandingsprocessen er færdig på 18 minutter.
Den kan bruges til at lave dej, kødboller, smør, hakket kød, fløde, tobak, småkager og lignende produkter.
PRODUKTSPECIFIKATIONER
Tidsindstilling
Forstærket krop
Dobbelt-hastighedsmotor
Dele i kontakt med mad er lavet af 304 kvalitet rustfrit stål.
Elektrostatisk ovnmalet overflade
KAPACITET (MELET): 150 kg
BREDDE: 1100 mm
HØJDE: 1600 mm
DYPDE: 1750 mm
SKÅL-DIAMETER: 1000 mm
SKÅL-DYPDE: 500 mm
VÆGT: 160 kg
MOTORKRAFT: 7,5 - 11 KW
SPÆNDING: 380V - 50HZ...
...Film PP (polypropylen) dobbelt ansigt termisk forseglet, gennemsigtig, forseglet, ikke strakt til fødevareemballage.
Karakteristika og anvendelsesområder:
Behandling af corona på den ene side
Fremragende lysstyrke, gennemsigtighed og lav slør, når den er mættet
Fremragende blækadhæsion
Fremragende varmeadhæsion og modstandsdygtighed over for termisk forsegling
Velegnet til enkel foldning og laminering
Fremragende maskinpræstationer
Ideel til bagværk, tørre fødevarer og pastaemballage. Tilgængelige tykkelser (mik): 20, 25, 30, 35, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100...
...Konvektionsovne er særligt velegnede til bagning af små kager, bagværk, sandwich og brødproduktion i konditorier, restauranter, hoteller og bagerier. Varmluftscirkulationen leveres af indvendige blæsere (én blæser til ovne med 4 eller 5 bageplader, og dobbelt blæsere til ovne med 8 bageplader), og spredes over hele bageområdet for at skabe et homogent miljø. Fermenteringsenheden placeret i bunden...