Italien, Salerno
I efterkrigstiden grundlagde Pasquale Battista et lille konserveslaboratorium i Cetara, primært med fokus på ansjoser, og drev det med passion og stolthed indtil 90'erne. Forholdet mellem forarbejdning af ansjoser og Cetara har historiske rødder, og i dag, ligesom i går, fortsætter traditionen takket være hr. Battistas børn. I løbet af tiden er smagen af vores produkt ikke ændret, ligesom faserne ...
Spanien, Nigrán-Pontevedra
...Bagmaskinen til tunfileter er designet til semi-automatisk indsættelse af kogte og rene tunfileter i poser, hvilket strømliner forberedelsesprocessen til efterfølgende fryseopbevaring. Maskinen kan håndtere 7 kg poser med en hastighed på op til 8 poser pr. minut og 10 kg poser med op til 6 poser pr. minut, og den kræver 4-5 operatører for optimal ydeevne. Den er konstrueret af holdbart og...
Italien, Imperia
...Calvi Artiskok og Tun Pâté – Fået fra de bedste tunfileter blandet med friske artiskokhjerter. Vores Artiskok og Tun Pâté kommer fra sammensmeltningen af to meget forskellige ingredienser, en fra land og den anden fra havet. Uventet er det et meget vellykket ægteskab: en cremet og meget velsmagende sauce, der er meget velegnet til tusind anledninger. Produktlabel I 'Vedhæftninger' finder du...
Holland, Nuenen
Vi er Blue World Seafood, din partner for premium fisk og skaldyr. Med en global import af høj kvalitet dybfrostprodukter har vi siden 2009 betjent mere end 35 lande. Vores mål er at tilbyde den bedste kvalitet af fisk og skaldyr sammen, så også fremtidige generationer kan nyde disse produkter! Vi leverer vores produkter til Foodservice, Detailhandel og Industri. Vil du også samarbejde med os?
...Le Pecheur Albacore Tunfileter i Olivenolie, også tilgængelige med Chili eller Citron Leverandøren giver ikke en detaljeret produktbeskrivelse. STØRRELSE: 200g MÆRKE: Le Pecheur OPSKRIFT: Olivenolie med Citron...
Tjekkiet, Brünn
...saftige kødstykker, bæredygtigt fiskeri, rig på Omega-3-fedtsyrer - Det bedste fra havfiskeriet med en blød og smidig tekstur. Takket være bæredygtige metoder er vores fisk også MSC-certificeret og behandlet af en familieejet virksomhed i Spanien. Vilgain Hvide Tunfileter tilbyder højt proteinindhold og er rige på Omega-3-fedtsyrer. Det egner sig fremragende som tilbehør, i salater og som hovedret.
Italien, Cicciano
...Håndlavede Hvide Tunfileter i Solsikkeolie under vores eget mærke, med mulighed for kontraktproduktion.
Vi er en virksomhed dedikeret til import og eksport af frosset fisk samt fangst af frisk fisk med egen flåde. Vores identitet er tilfredsheden hos vores kunder med den kvalitet og service, som vores virksomhed leverer. Vi arbejder med sardin, makrel, jomfruhummer, sardinfilet, cabalon, mulato snapper, dentex, fiske- og skaldyrsprodukter, tun, ørred, havtaske, blæksprutte osv....
Frankrig, Courbevoie Cedex
... tilbyder ikke mindre end 19 forskellige tun konserves, fordelt på 6 produktlinjer: Hele tun i naturlig form, tun i sauce, tunfileter, strimlet tun, tunrillettes eller tunkrummer. Makrel: makrelfileter i marinade, makrelfileter i sauce, makrelfileter i naturlig form, grillede makrelfileter. Sardiner Saupiquet: sardiner på dåse, sardinefileter, hele sardiner. Salater Saupiquet: afbalancerede salater baseret på tun.