... med luftkilde varmepumper, og tager en del af den fra den elektriske energi. Frugt- og grøntsagsdesiccant varmepumpen er placeret inde i det fuldt isolerede tørrekammer, og indersiden af tørrekammeret er 65 °C, hvilket tillader vandet at fordampe i frugten, grøntsagen eller andre fødevarer. Fordampningsvandet transporteres til varmepumpen ved hjælp af blæsere, og væsken kastes ud ved at gøre den flydende. På denne måde afsluttes tørreprocessen.
Serbien, Belgrade
... produktionsfaciliteterne. Produktporteføljen af frosne frugter, IQF og til videre forarbejdning: - Surkirsebær - udstenede/udstenede, sort Oblacisnka - Jordbær - fra egne plantager, sort Senga Sengana - Blomme, halve, maskin- og håndskårne blommer - Brombeere - Hindbær - Blåbær - Bærmix - Tørrede blommer Stanley - udstenede/udstenede Tørret i tørringstunneler. Kapacitet på 70.000 kg friske blommer pr. dag. Manuelt udstenede med specificeret fugtindhold og med/uden kaliumsorbat Kaliber: 30-40, 40-50, 50-60, 60-70, 70-80, 80-90, 90-100, 100-110...