Schweiz, Langnau Im Emmental
...KASAG-eksperter er specialister i konstruktion af madlavningsapparater og industrielle madlavningsanlæg til fremstilling af syltetøj, marmelade, kompot og geleer. Vi er begejstrede for kombinationen af høje produktstandarder, særlige standarder for pektinforberedelse, optimal klumpethed af produkterne og korte proces tider. Vi tilpasser os hver kundes behov og bygger skræddersyede eller modulære systemer, der opfylder deres krav.
...TOILE 100% COTTON ECRU C/9 Dens struktur muliggør fremstilling af syltetøj, geleer og sirup. Modstandsdygtig over for varme op til kogepunktet, maskinvaskbar, biologisk nedbrydelig Dimensioner 35x45cm 60x40cm 70x70cm 80x80cm 120x120cm eller skræddersyet størrelse Funktioner Afdrypning, Presning...
LA FRANCOMTOISE DES CONFITURES, beliggende i den maleriske region Jura, er specialiseret i at skabe lækre håndlavede konserveringer baseret på frugter og tilberedt efter traditionelle metoder. Vores konserveringer er fremstillet uden fructose, uden syre og uden kunstige konserveringsmidler for at bevare smagen af de gamle frugtforberedelser. De indeholder kun frugter og sukker. Vi tilbyder et bre...
HALAL EXPERTISE CERTIFICATION er en Halal-certificeringsstruktur baseret i Belgien og aktiv på hele det europæiske kontinent. Vi er specialiseret i certificering af Halal-produkter og -tjenester. Vi certificerer både store virksomheder og små virksomheder. Certificeringen af Halal begrænser sig ikke kun til fødevarer, men også til andre sektorer som kosmetik, emballage, kemikalier, kosttilskud og...
Frankrig, Ducy-Sainte-Marguerite
...Vores æblegeléer fremstilles ved at udvinde saften fra vores æbler, der kommer fra økologisk landbrug, efterfulgt af en simpel kogning. Pektin, der findes i frugterne, muliggør gelificeringen af produktet. Agar-agar forstærker også pektinens virkning. Vores geléer er pakket i glas på 310g. Bruttovægt: 535g Vægt af kassen med 12: 6,5kg...
Frankrig, Noyers Sur Jabron
...hindbær-, brombær-, blåbær-, solbær-, bitter appelsinmarmelade og gele,... Safranmarmelader: pære, abrikos, mirabelle, Blomstergele: hyldeblomst, akacie, mælkebøtteblomster...
Andre produkter
1 gram safran
1 gram safran
Frankrig, Auterive
... marmelade os til en exceptionelt lækker og smagfuld kulinarisk rejse. Kendt for sit høje indhold af fibre, vitaminer A og C samt beta-carotener, vil denne marmelade helt sikkert vække dine kræsne smagsløg med fine produkter med eksotiske og tropiske smagsnuancer. Samlet frugtkoncentration: 56% Ingredienser: Mango, sukker, citronsaft, bergamot, ingefær, geleringsmiddel: pektin Opbevaring: To år før åbning. Opbevares køligt efter åbning og bør spises hurtigt.
Frankrig, Coufouleux
...Facetterede glas eller, mere almindeligt, syltetøjsglas repræsenterer et bredt udvalg af produkter i forskellige størrelser såsom 44, 200, 324 og 385 ml. Uanset om det er med jordbær, abrikos, brombær eller kvæde, er disse beholdere ideelle til emballering af syltetøj, marmelade, geleer osv. De kan også bruges som beholdere til honning, dragéer eller forskellige genstande (gaver). Disse glas er...
Frankrig, Soreze
...Konfektgryde i kobber 40 cm Tom Press. Uovertrufne syltetøj og geleer til hele familien. Fremstillet i et 2 mm tykt kobberark, er denne gryde med en diameter på 40 cm, en højde på 17 cm og en volumen på 12 liter robust og leder varmen perfekt. Den er udstyret med to hævede håndtag i støbejern for nem håndtering. Diameteren på bunden er 28 cm. Konfektgryden er kompatibel med alle varmekilder...
Tyskland, Garstedt
...Agar-Agar-pulver er hvidt til gullig-hvidt eller lys gelé. Styrken af gelen kan standardiseres ved tilsætning af dextrose og maltodextriner eller saccharose. Egenskaber: - termoreversibel - pH-stabil - varmebestandig op til 90 °C - gelérer efter afkøling - vegetarisk - egnet til en vegansk kost - egnet til en laktovegetabilsk kost - glutenfri - laktosefri - kosher, HALAL Anvendelser: - Is - Fyldninger til desserter - Marmelade - Geleer - Syltetøj - Frugt cocktails - Kageglasur - Fyldninger til bagværk og bagværk - Frugtko...
Martinique, Saint Joseph
...DENEL har vundet flere medaljer, førstepriser og andre priser for kvaliteten og originaliteten af sine produkter samt for sit teams håndværk. Kvaliteten og håndværket hos DENEL er officielt anerkendt og belønnet i flere år. Den mest kendte begivenhed er Concours Général Agricole, der afholdes under den Internationale Landbrugsmesse, som finder sted hvert år. De seneste priser, som DENEL har...
Tyskland, Hamburg
...TK IQF Økologiske Brombær, Brombær, Vilde Brombær, Brombærpuré, Økologisk Brombærpuré uden kerner, Vild Brombærpuré uden kerner Brombær er kendt for deres polyphenol-antioxidanter. Disse er naturligt forekommende kemikalier, der kan stimulere stofskifteprocesser. De amerikanske National Institutes of Health har to igangværende kliniske forsøg med brombær, hvor den kræftbekæmpende effekt hos mennesker testes. Brombær bruges ofte til desserter, syltetøj og geléer uden kerner.
Portugal, Torres Vedras e Matacães
I takt med den stærke aktivitet inden for eksport af kød, i samarbejde med leverandører af andre fødevarer, er vi begyndt at eksportere andre produkter af dokumenteret kvalitet, såsom småkager, frugter, geleer, syltetøj og andre produkter, der når forbrugerens bord med fremragende kvalitet, med fokus på smag og garanti for fødevaresikkerhed. Fra Brasilien til forskellige lande, nu også med base i...
Belgien, Bièvre
Saveurs de Fruits er en lille familieejet og håndværksmæssig virksomhed, der siden 1991 har produceret: frugt- og blomstervine, syltetøj og geleer, samt lokale produkter. Virksomheden blev oprindeligt grundlagt i Héron, en lille landsby i Hesbaye, men flyttede til Bièvre i de namuriske Ardenner i 2003. Hovedfokus hos Saveurs de Fruits er den konstante søgen efter kvalitet og smag i produkterne. Denne vilje kommer til udtryk: i valget af råvarer (frugter, blomster...), under deres forarbejdning, samt i overholdelsen af standarderne for virksomhedens faciliteter.
Belgien, Felenne
... konfektioner, og alle vores forberedelser laves hjemme. Det smager godt, og det ser godt ud! Den æstetiske komponent er meget vigtig, og vi indrømmer, at hos Smagene fra Frugthaven, passer farverne lige så godt sammen som smagene, og man bliver lige så betaget af den smagskombination, der opstår mellem gedeost og høgele, som af mangfoldigheden af de små glas syltetøj, der minder om dem, vores bedstemødre lavede.
Belgien, Ottignies
Vi er producenter af bær (jordbær, hindbær, brombær, ribs, stikkelsbær), grønne asparges og jordchikoryer i Ottignies. Vi sælger udelukkende vores frugter og grøntsager direkte fra gården. Vi tilbyder syltetøj, geleer, likører, sirupper og eddiker lavet af os selv. Vi har også produkter fra andre producenter: foie gras fra Ferme de la Tour, Verger de la Chise, snegle fra l’Ourchet, Lisane og Pipi d’abeille.
Tyrkiet, Ankara
Vi producerer syltetøj, honning, helva, hasselnøddecreme med kakao, honningsirup og sukkersirup i vores egen fabrik i Ankara, Tyrkiet. Vi ønsker at gøre forretning med dig for at eksportere de meget lækre og meget høj kvalitet tyrkiske produkter til dit respektive land eller din region. Vi kan producere i alle typer emballage og vægt og sætte dit private label på, hvis du ønsker det. Emballering i glas, plastik eller metalbeholdere, der spænder fra forbrugerpakker til store industrielle beholdere. HSC 170290 Sukkersirup, HSC 200799 Syltetøj, geleer, marmelader HSC 040900 Naturlig honning...
Portugal, Moura
A ATLANTIDA - APIS GOURMET er en virksomhed dedikeret til eksport af regionale og fødevareprodukter fra Portugal, især honning og derivater, biprodukter, bistader og foder til bistader. Regionale produkter: honning af forskellige typer (blomsterhonning, rosmarin, appelsintræ, lyng, kastanje osv.), bipollen, olivenolie, oliven til og fra konservering, vine, tørrede frugter, gourmetchokolade, havsalt, håndlavede oste, håndlavede pølser, fisk og gourmetpatéer på dåse, syltetøj og geleer, figoste, specialprodukter.
Tyskland, Wiesbaden
Med kærlighed og omhu tilberedes små delikatesser til dig på Engelwurz-manufakturen. Marmelader, geleer, syltetøj, sirupper, chutneys, pålæg, blomstersalt og krydderisalt.
Østrig, Langenlois
Andrea Gillinger fremstiller chutneys og geleer i Langenlois (NÖ). Fra frø til glas. Håndværk og nærhed til naturen giver smagen af LANGENLOISER syltetøj og konserver.
Grækenland, Corfu
Vi tilbyder marmelader lavet af både søde og vilde frugter fra lokale sorter, geleer af søde og vilde blomster og frugter, syltetøj og små bidder af tørrede lokale frugter med krydderurter og urter samt særlige forretter (paté) lavet af grønne og soltørrede tomater, farverige peberfrugter og gedeost, krydrede sød-sure saucer (chutney) og små korfiot-oliven. Og for dem af jer, der elsker kreative...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play