Fremstillet af hvidt mel (type 55 eller 65) produceret i nærheden af vores bagerier (Chartres, Caen, Sens). Den flotte volumen af vores baguetter, små...
Med Da Cunha-brødet søger man et perfekt ligevægtspunkt for at opnå et brød med en skorpe af medium tykkelse, en luftig og konsistent krumme samt en u...
Blanding til produktion af klassiske hamburgerboller. Ekstrem blødhed og forlænget holdbarhed, specifik til emballerede produkter.
Format: 10 kg
Dose...
La Baguette Méditerranéenne er et brød bagt i en stenovn. Takket være den fermentering og hævning, det får, har vi et meget elastisk og svampet brød m...
ROGERs skiver med en meget fin og blød skorpe, og den bløde krumme. Det er den essentielle base til forberedelsen af en club sandwich, lavet med det, ...
Intet repræsenterer bedre vores forestilling om en sommerlandskab end en tomat, landbrugslivet, solen og duftene fra jorden. Måske er der noget andet,...
25 KG Kraftpose. Anvendelse Sudem brødblanding (10 kg), ingrediensen gær (til boller 300 GR, til store brød 400 g) og vand (6 liter) blandes til en de...
Maïski kylling tomat mozzarella, paneret forkogt kylling med soltørrede tomater, mozzarella og basilikum. 125 g/stk i bulk 3 kg = 2 x 12 stk eller for...
Brød er det mest forbrugte produkt på vores borde. Derfor ønsker vi at skabe emballager, der gør det muligt for os at nyde friskheden og smagen af tra...
Fremstillet med naturlige ingredienser fra lokale leverandører i Grækenland. - Vores bagels har en nettovægt på 120g. - Mini bagels har en nettovægt p...