• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • sushi en gros til events

Resultater for

Sushi en gros til events - Import eksport

  1. SUSHITA SL

    Spanien

    Verified by europages badge

    SUSHITA, førende virksomhed inden for tilberedning og distribution af sushi og frosne orientalske produkter i Spanien, sælger eksklusiv sushi en gros. Vores produkter fryses ned med flydende nitrogen for at sikre den bedste kvalitet. Vi besidder det internationale kvalitetsmærke FSCC22000 og forsyner over 3000 kunder, heraf supermarkedskæder, restauranter, cateringvirksomheder og hoteller. Vores udvalg omfatter sushi til events, gyoza og dim sum, friske eller frosne. Kontakt os og hør, hvordan vi kan give dig kvalitet fra SUSHITA !

  2. SAS 007BUSINESS PRAGEN

    Frankrig

    Verified by europages badge

    SAS 007BUSINESS PRAGEN er en multiservice-virksomhed oprettet i 2016, beliggende i Paris og drevet af “Princess Aggeex HUTIN”, direktør & stifter / kunstner & uddannet jurist. Hun besidder en exceptionel dynamisme og kreativitet og har ni udmærkelser i ind- og udland. En unik FORRETNINGSMODEL: Enestående, sjældne og originale FORENKLEDE FRANCHISER PRAGEN samt PRAGEN-partnere; En "made in FRANCE" med inspiration fra afrikanske planter med mange gavnlige virkninger, der målretter fair trade, miljøansvarlighed og samfundssolidaritet. Vi tilbyder unikke løsninger og muligheder til bedre inklusion og social samhørighed for professionelle og borgere, winwin-partnerskaber via et enormt potentiale inden for merværdi og innovation og via en diversitet og komplementær alsidighed. PRAGEN-oplevelsen er derfor den bedste risiko at tage for alle visionære investorer. Vores kunstneriske og kulturelle kreationer, vores erfaring inden for handel, administration og lovgivning har ført til mange partnerskaber verden over omkring vinsmagninger i Paris & Champagne, landbrugsindustri og eventplanlægning, assistance og uddannelser og diverse services fra PRAGEN: Rejser, pengeoverførsler etc. Vi har over 20 års erfaring på området for restauration og fødevareforarbejdning, økologiske madvarer og kosmetiske kreationer indeholdende planter.