...Bife Angosto
Roast Beef
Lomo Bajo
Faux Fillet
Versus Tenderloin
Oprindelse: Argentina, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland og Polen
Opbevaringstemperaturer: Kølet -1º/+2º og fryse -18º
Art: Bovin
Kvalitet: Høj Kvalitet Oksekød
Holdbarhed: Kølet 120 dage / Fryse 18 måneder
RACE: Angus / Hereford
Vægt pr. stykke: 3,5 til 6,0 kg
Kaliber: 3,5 til 4,0 kg - 4 til 5 kg og +5 kg...
...Scotch fillet steak er tilberedt af et benfrit oksekødsribben. Scotch fillet findes på dyrets ryg og strækker sig fra striploin (sirloin) til chuck. Da det er en 'støttemuskel', der ikke udsættes for det tunge arbejde med at bevæge dyret, er scotch fillet steaks møre, velsmagende og saftige, og de fungerer bedst med hurtige, varme tilberedningsmetoder som stegning på pande og grillning eller wokstegning, når de er skåret i tynde skiver.
... karcasser eller seksvejsudskæringer; Benløse eller med ben i skulder,
Nogle af vores udskæringer inkluderer følgende;
Koteletter, Rack, Shank, Nakke, Loin Chop, Rump
Biprodukter; Tarm, Tarm, Fedt, Nyre, Lever, Hjerte, Testikler, Tunge,
Trimninger, Hoved Trimning
Vores mærke La Dragalina tilbyder dig smagen af den rige rumænske kulinariske tradition med lam, får, unge tyre, oksekød og kalvekød med...