Italien, Orbassano
...Agnolotti piemontesi er en autentisk specialitet fra Piemonte, der stammer fra en regional opskrift fra det 19. århundrede. Disse ravioli er fyldt med tre typer magert frisk kød (oksekød, svinekød og hvidt kød) og sæsonens grøntsager (braiseret kål, mangold eller spinat afhængigt af sæsonen). De vigtigste ingredienser inkluderer skinke, roast beef, kogt kylling, spinat, stegt svinekød, braiseret kål og mortadella. Denne kombination af smagsoplevelser tilbyder en unik og traditionel kulinarisk oplevelse, perfekt for dem, der ønsker at smage den ægte piemontesiske madlavning.
...saftig, kogt, bagt og krydret. Aromaerne fremstilles i overensstemmelse med de gældende EU-retningslinjer (inkl. Flavouringregulation 1334-2008). Mulige smagsprofiler: Kylling og kalkun Okse og krydret kød Svinekød, skinke og bacon Lam Tjekkiet: Tjekkiet 20 kg: 20 kg...
...Oplev de rige smagsnuancer af vores Benfri skinke - naturlig kur - kvarte. Denne skinke er omhyggeligt fremstillet gennem en naturlig kuringsproces, der sikrer en mør tekstur og en robust smag. Perfekt til dem, der værdsætter den traditionelle smag af kurvet skinke, er dette produkt et bevis på kunsten at lave skinke. Nyd den som en del af et charcuterie-bræt eller som en selvstændig delikatesse.
Portugal, Ferreira Do Zêzere
...Prøv vores bølgede pomfritter med smag af stegt æg og skinke, tørre og sprøde, med den intense smag af ægte pomfritter.
Frankrig, Carquefou
...Fersk emballeret rayon: - Chipolatas naturel X6 - Chipolatas 2X2 Skærbar - Pølser X4 - Røgpølser X2 - Frankfurtpølser X4 - Pølser 2X1 Skærbar - Hvidpølse X2 - Sortpølse X2 - Baconterninger naturel - Røgbaconterninger - Skinkeskiver med ben X3 - Røget skinke til grill X2 skiver - Stegt steg skive - Vendée skinke X4 skiver - Leverpostej skive - Landpostej skive - Postej i dej X2 - Hovedpostej skive...
Belgien, Liege
La Vielle Abbaye er specialist i fin charcuteri. De tilbyder et bredt udvalg af produkter: blodpølser, sambas, patéer, kalvehoved, skinker, pølser, kødbrød, salte, surkål, italienske specialiteter, gaumaiske, spanske, svineører, svinefødder, presset hoved, grøntsagsaspik, produkter til årets slutning (fyldt and, hvid blodpølse med valnødder, fyldt fjerkræ, fyldt perlehøne, sort blodpølse med æbler, fyldt pattegris, hvid blodpølse med rosiner eller kål,…), kødboller, chorizo, amerikansk filet, parma skinke, stegt roastbeef,…...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play