... dine applikationer. Oasis online kolonner giver dig mulighed for at analysere et specifikt analyte i en matrix, når de kombineres med de passende småskala analytiske kolonner fra Waters, såsom Xselect, Xbridge, SunFire, Atlantis, XTerra eller Symmetry. Oasis serie 800 SPE online patroner kan bruges med Spark Holland Prospekt-2/Symbiosis systemet.
... spændingseingang fra 85 til 265 V/AC / 47 – 63 Hz eller 120 til 375 V/DC
Forøget temperaturområde op til 70 ºC med derating
Høj effektivitet gennem moderne kredsløbsdesign
Testet efter EN 62368-1 for IT- og audio/video-udstyr
Artikel-Nr: 27703
Herstellernummer: SPE-500-05
Antal udgangsspændinger: 1 - Single
Applikation: Industri
Udgangsforbindelse: Skrueterminal
Byggetype: Gehäusenetzteil
Beskyttelsesklasse: Beskyttelsesklasse I
Anvendelig i region: Europa, USA / Canada...
... Storbritannien. I 1996 lancerede vi vores Luna HPLC-søjlefamilie. I 1997 begyndte vi produktionen af egne GC-søjler. Siden 2000 har Phenomenex også udviklet og produceret egne produkter til prøveforberedelse. I 2005 lancerede vi vores Axia-søjlehardware til præparativ HPLC. I 2009 begyndte vi markedsføringen af vores Kinetex Core-Shell UHPLC- og HPLC-søjlefamilie. Siden 2012 har vores applikationslaboratorium Phenologix hjulpet kunder med metodeudvikling og -optimering.
...Kunderelaterede dokumenter vedligeholdes og opdateres efter kundens ønsker.
Dine produkter bliver testet; ved elektrisk test 100% for kortslutning og afbrydelse.
Vores produktportefølje omfatter
-Ultralydssvejsning
-Konfektion af enkeltledere
-Flermodige ledninger
-Stikforbindelser
-Montage
- Kabelbundt / kabelsæt
-Apparat- og skabsbygning
- Kabeltyper og stiktyper
- Metervarer kabel...
Selskabet di spé ré er beliggende i Rungis. Vi tilbyder regional charcuteri som foie gras, friske produkter, sammensatte salater, laks... Vi har altid været engageret i at opdage de bedste produkter fra vores franske og udenlandske provinser. Selskabet, der er engrosleverandør af charcuteri, blev grundlagt i 1975 og etablerede sig på MIN i Rungis allerede i 1978. Specialiteterne er primært regionale charcuterier, foie gras, Label Rouge laks, friske produkter og også sammensatte salater. Gastronomi: Fremstilling af regionale og udenlandske specialiteter. Tlf.: 01 46 87 33 00.