...Ajo Negro i hoveder
Produkt fremstillet med frisk naturlig hvidløg. Uden tilsætningsstoffer.
Farve: Sort
Aroma: Frugtagtig
Smag: Sød. Nuancer af lakrids, sveske.
Nettovægt: 1000 gr.
Til direkte forbrug som en moden frugt.
Gourmetprodukt til restauranter, frugtbutikker, helsekostbutikker, diætister, fødevarebutikker, catering, små og store supermarkeder eller andre, der bruger almindeligt frisk hvidløg.
Kan anvendes i madlavning som krydderi eller tilbehør.
...QUESOS NAVALMORAL S.A., grundlagt i 2005, producerer primært Manchego-ost med oprindelsesbetegnelse. Vi er den næststørste producentaf denne kendte spanske ost (over 1.200.000 kg i 2016).
Kvaliteten af vores produkter er dokumenteret af BRC-kvalitetscertifikater (Grad AA) og IFS (Højere Niveau), samt de priser (Guldmedalje), vi har vundet ved den internationale ostekonkurrence "World Cheese Awards" i 2014, 2015 og 2017.
Vi bruger hverken Lysozym, Natamycin eller nogen andre tilsætningsstoffer i produktionen af vores oste. De er helt naturlige.
Producentaf cementafledte produkter til byggeri og højkvalitets dekoration. Tekniske løsninger til indendørs og facader. Specialiseret i klæbemidler og tætningsmidler til keramiske dele samt monolag mørtler, produkter til vandtætning og termisk isolering, svømmebassiner, tilsætningsstoffer, specielle lakker, vandafvisende og hydrofobe produkter. Bredt udvalg af dekorative produkter: Mikrocement, stenbelægninger, plastbelægninger, venetianske stukkaturer osv. Besøg vores hjemmeside.
... forseglere, etiketteringsmaskiner, termoformere osv. Disse printere er velegnede til alle applikationer i intermittent og kontinuerlig drift med forskellige trykområder. Vi tilbyder alle typer industrielle printere samt etiketteringsprintere. Vi leverer forbrugsstoffer til alle printere på markedet (blæk, tilsætningsstoffer, bånd, etiketter) og specialiseret teknisk service. Vi er producentaf etiketteringssystemer, transportbånd af alle typer. Vi har alsidige emballagemaskiner til alle typer produkter samt doseringsmaskiner til emballering af væsker, faste stoffer og pasta.