Spanien, Canet De Mar
229km
...Zinca Fudre er lavet af et udvalg af druer fra tørre dyrkede vinmarker i Montesa (Huesca) med udbytter på mindre end 2.500 kg/ha. Den fermenterer i en fransk egetræsfoudre med en konisk form ved en kontrolleret temperatur. Derefter hviler den i den samme foudre i mindst 12 måneder. Aldret i egetræsfade. Bæredygtig dyrkning 1.800 kg/ha. Høstet i hånden. Uklaret og ufiltreret.
Spanien, Falset
250km
... indflydelse fra Middelhavet, sammen med temperaturforskelle i løbet af året skaber et særligt mikroklima. Alt dette fremhæver de mest markante egenskaber ved vores vine: friskhed og intensitet. Samtidig giver variationen i jorden og mangfoldigheden af gårde os mulighed for at vælge de bedste druer til hver vin.
Spanien, Barcelona
226km
Beliggende i Barcelona, er vi hos Cavalló Graula leverandører af cava brut nature special, rosé og reserve. Vi fortsætter en århundreder gammel tradition for fremstilling af cava i Penedés-regionen. Gennem en omhyggelig håndværksmæssig fremstillingsproces og den mest omhyggelige udvælgelse af lokale druer går vi videre til fermenteringsprocessen, som resulterer i en frisk, aromatisk og elegant vin. Vi stræber efter at skille os ud ved at tilbyde markedet den bedste kvalitet af et produkt, der fortsætter traditionen for sine håndværksmæssige fremstillingsteknikker.
Spanien, Barcelona
224km
Vi har højt kvalificeret personale til landbrugssektoren, ungt og ansvarligt. Plantning, høst, grøn beskæring, tør beskæring, høst af druer, indsamling af oliven, rydning af enhver mark eller skov. Det personale, vi vil stille til rådighed, er specialiseret i høst af druer, da deres erfaring strækker sig over mange år. Vi udfører indsamling af oliven i Córdoba, Jaén osv. ... Som med alle de opgaver, vi udfører, har vi kun ekspertpersonale til at udføre indsamlingen hurtigt og effektivt, så det bliver mere økonomisk for dig.
Spanien, Sant Sadurni D´anoia
228km
... Cavas ved hjælp af den traditionelle "Methode Campenoise" og lagret i den stille skygge af vores Cava. Macabeu, Xarel·lo og Parellada, hvide druesorter beregnet til fremstillingen af Cava, samt Monastrell og Pinot Noir, sorte druer reserveret til fremstillingen af Cava Rosat, udgør nogle af de lokale druesorter fra Penedès-regionen og har vist sig at være perfekt tilpasset jorden og klimaet i Sant Sadurní d'Anoia.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play