Spanien, Torrent
...der er helt fri for ikke-tilladte farvestoffer, leveres. Roha tilbyder en særlig kvalitet af paprika med høj stabilitet over for lys. Anvendelser: Krydderiblandinger, konfekture, ost, forarbejdet kød, snacks, kornprodukter, bagværk, dressing...
Siden 1918 har vi produceret krydderier, krydderiblandinger, safran, paprika, farvestoffer og infusioner. Vores mærker: EL AEROPLANO, EL AVION, LA CADENA...
Spanien, Cumbres Mayores
... tørreanlæg til modning af alle sine produkter. Denne "Bodega" gør det muligt at tørre vores charcuteri på traditionel vis ved hjælp af vinden fra bjergene, der grænser op til landsbyen. Fremstillet efter traditionelt håndværk har Balkis Gourmet-produkterne den særlige egenskab, at de har en unik smag takket være de traditionelle og ancestrale fremstillingsmetoder. Alt vores kød stammer fra levende dyr, der er opdrættet med naturlig kost og græsser i regionens enge og bjerge. Vi skaber alle vores krydderiblandinger.
Spanien, Antequera
MED HOVEDKONTOR I ANTEQUERA (MALAGA) HAR VI I PRODUKTER ASENSIO S.L. I 70 ÅR DEDIKERET OS TIL PRODUKTION OG DISTRIBUTION AF KØDPRÆPARATER, KRYDDERIER, TE, URTER, SAFFRAN, NØDDER, KRYDDERIBLANDINGER FRA ANDRE KULTURER M.M. HOS PRODUKTER ASENSIO S.L. KAN VI VÆRE STOLTE AF AT TILBYDE PRODUKTER AF FØRSTE KVALITET INDEN FOR PAPRIKA, KANEL, PEBER, SOM BEKRÆFTES AF VORES MEST KRÆVENDE KUNDER. UDOVER AT...
Spanien, San Matías (taco)
... deres liv været omgivet af gryder, komfurer, gode råvarer og gode innovative idéer givet af dem og af venner fra forskellige dele af verden. Med udgangspunkt i denne idé, starter Argodey Fortaleza, som er en virksomhed skabt af kanarier, fremstillingen af forskellige specialiteter, der dækker et bredt spektrum, fra patéer, saucer eller mojos til frugtcremer, krydderiblandinger, honninger, safter...
Spanien, Alcalá La Real
... skræddersyet etiket til kunden. Vores team ledes af to fødevareteknologer, hvor kvalitet og sikring af fødevaresikkerhed er en prioritet. Vi fremstiller også komplette krydderiblandinger til marinering af friskt kød, med og uden tilsætningsstoffer, for at imødekomme alle kunders behov.