... behandling end dekantation, centrifugering og filtrering
Ekstraktionsmetode: Kold ekstraktion
Syreindhold: ≤ 0,8%
Peroxidindeks: ≤ 20
Fordele: Højt indhold af Vitamin E, Polyfenoler og oliesyre. Dette gør, at vi står over for en af de sundeste AOVE i verden.
Smag: Intens grøn, let bitter og krydret, vedholdende i munden med en frisk og frugtagtig eftersmag, noter af artiskokker, valnødder og bitre mandler.
Aroma: Præsenterer en grøn frugtagtig duft, tomat, frisk græs, artiskok, grøn banan og grønpære.
...
Artiskok
California Peber (rød og grøn)
Palermo Peber
*Citrusfrugter fra Valencia:*
Lanelate Appelsin
Madarina Clementine
Citroner
*Eksotiske frugter af mexicansk oprindelse:*
Avocado
Mango
Ananas
Papaya
Banan
*Næste skridt:*
1. Hvis din virksomhed er interesseret i at udforske et muligt samarbejde, inviterer vi dig hjerteligt til at svare på denne korrespondance.
2. Herefter vil vi arrangere et...
... frugtsmage, cocktails (lavet med alkohol) og dækket med chokolade (grøn æble, mandarin, hindbær og hvid pære) og nu også salte (tomat, tapenade, agurk, rød peber osv.). Kontakt os uden forpligtelse for et tilbud.