...Iberisk ost er en presset ost lavet af en blanding af tre slags mælk (ko, får og ged). Det er den mest populære ost i Spanien, og i henhold til de proportioner, der er fastsat i afsnit 4 i bilag I til kongeligt dekret 262/2011 af 28. februar, som godkender kvalitetsstandarderne for oste og smelteoste. Enhver ost, der markedsføres med betegnelsen "Iberisk", skal være lavet af frisk mælk i følgende proportioner: maksimalt 50% komælk, minimum 15% gedemælk og minimum 15% fåremælk.
Spanien, Malagón
...Ost lavet med pasteuriseret mælk fra ko, ged og får (3 mælk). Blød Iberico Ost Rocinante - Modnet i 7 dage. Halvmodnet Iberico Ost Rocinante - Modnet i 2 måneder. Modnet Iberico Ost Rocinante - Modnet i 6 måneder.
Spanien, Totanes
...Iberisk ost er en presset ost lavet af en blanding af tre slags mælk (ko, får og ged). I henhold til de proportioner, der er fastsat i afsnit 4 i bilag I til kongeligt dekret 262/2011 af 28. februar, skal al ost, der markedsføres med betegnelsen "Iberisk", være fremstillet af frisk mælk i følgende proportioner: maks. 50% komælk, min. 15% gedemælk og min. 15% fåremælk. Den fremstilles året rundt...
Spanien, Madrid
...Oste, fremstillet i et unikt miljø beliggende i de leonesiske bjerge, ved indgangen til Picos de Europa. Dyrene - ko, ged og får - der producerer grundlaget for alle vores oste, ernærer sig af fantastiske græsmarker og nyder det karakteristiske klima i området. Temperaturen og fugtigheden i miljøet er ideel til at modne deres oste, hvilket giver et slutprodukt af meget høj kvalitet. Derfor er...
Spanien, Madrid
ÁNGEL AREVALO, S.A. Stort udvalg af kød Alle af første kvalitet og har strengt overholdt alle sundhedskontroller, bekræftet af CE-certificering. Hjemmelevering til industrikunder. Vi tilbyder eget kød fra: - Lam. - Unglam og lammekoteletter. - Kalv, ged, svin. - Spædkalv, varieret charcuteri. Engroskøbmænd i kød. Fryselager og udskæringslokale. Pølsefabrik. Distribution til hoteller, restauranter, skoler og institutioner.
Spanien, Villamartín
Quesos Pajarete har produceret sine håndlavede oste i mere end 10 år. 100% naturlig og uden konserveringsmidler. Fra den payoya ged og vores får får vi den bedste mælk til at fremstille vores oste på en håndværksmæssig og naturlig måde. Hemmeligheden bag vores produkter ligger i mælken, som stammer fra vores kvæghold i Serranía de Cádiz. Produktionen af vores oste foregår i vores faciliteter i Villamartin, hvor vi fremstiller vores oste, cremer og yoghurte.
Spanien, Monzón
...Får/ged slagteri med over 30 års erfaring i branchen, vi markedsfører vores kød i Huesca, Zaragoza og Lleida. Vi passer godt på hele sporbarhedsprocessen.
Spanien, Los Corrales (sevilla)
Slagteri og skæreområde for lam, får og ged...
Vi er en virksomhed, der specialiserer sig i oste, især friske oste og Burgos. Vi har en fabrik til at producere flødeost og flødeost af alle slags. Vi tilbyder også en række oste i skiver, skiver og tapas samt pressede oste fra Spanien i alle varianter, herunder komælk, Murciana ged og fåremælk, både 100% ren og blandet. Vi er rangeret som nummer 30 blandt ostevirksomheder i et marked med over 3000 i Spanien.
Spanien, Zamora
... fremstillingen af oste baseret på rå mælk, både fra får og blandinger (får, ged og ko), hvor især fåreostene med Denominación de Origen DO "Queso Zamorano" og vores CASTELLANO ost, der har IGP "Castellano", skiller sig ud. Det er også værd at nævne vores specialitet, ost "Ibérico". Fremstillet med en særlig blanding af rå mælk fra får, ged og ost. Vi fremstiller også oste af pasteuriseret mælk.
Spanien, Tarragona
... mest moderne, og de kendetegnes ved deres unikke fibre og spektakulære broderier og vævninger. Mens de bedste sjaler fremstilles af ren 'pashmina' fra Himalaya (også kendt som kashmiruld), som fås fra en sjælden art af ged fra denne bjergkæde, indeholder vores kollektion også designs lavet med den bedste kashmiruld, bomuld og silke. Givet deres unikhed har hver af vores sjaler og tørklæder en...
Spanien, Aracena
Vi er producenter af skinker, skuldre og iberiske pølser fra Sierra de Huelva. Vi leverer friskt og frosset kød fra iberisk svin, oksekød, lam og ged.
... er lagt stor vægt på de materialer og produkter, der anvendes i fremstillingsprocesserne. T.L. San Martín vælger læder af ged, ruskind, nubuck og kvæg, som derefter anvendes i vores slutprodukter. Vi afslutter læderet ved at tilbyde vores kunder fremragende modeartikler til at skabe deres kollektioner af fodtøj og lædervarer. Vi har i mere end 25 år tilpasset vores produkter til de nyeste...
Spanien, Griñon
... håndterbar at arbejde med, derfor laves der ikke mange modeller med det, da vægten og tykkelsen ville være meget betydelig for designet. 2- Ged, lad os sige, at det er "Kongen" af vores produkter, men den lille størrelse af denne kategori gør, at (afhængigt af modellen og størrelsen) der bruges mere end et skind til fremstillingen. Det er meget mere håndterbart og blødt at røre ved. Tykkelsen kan...
Spanien, Granada
...respekterer traditionen og passer omhyggeligt på alle faser af vores oste livscyklus, fra fremstillingen til de når vores kunders borde. Oste af får, ged og ko, friske oste, bløde oste, modne oste, ricotta. Vi har osten, der passer til dit bord, til din forretning.
Spanien, Villena
... specialiserede fagfolk fra branchen, hvilket sikrer en effektiv produktion. Vi kan sige, at vores sko er af høj kvalitet, da de anvendte materialer giver dette profil. Både til overdel: traditionelle læder i napper, lak, nubuck... og fantasilæder, samt foringer af ged, kvæg og svin.