Spanien, San Pedro Manrique (soria)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...naturlige krydderier, vegetabilsk protein, naturlig aroma og naturligt svinetarm. 100 % naturlige ingredienser. Uden allergener. Vægt: Ca. 0,900 kg. Betingelser for distribution og transport: Ved stuetemperatur er der ingen restriktioner. Hvis det er vakuumpakket ved en temperatur under 5ºC. Den anbefalede temperatur for forbrug er 15º-18ºC. Fremstillingsproces: Udvalgt, hakket, æltet, fyldt og modnet. Ingredienser: Iberisk svinekød fra egefrugt, salt, sukker, naturlige krydderier, vegetabilsk protein. Vægt: Ca. 0,900 kg.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Jamón de bellota Ibérico "50% Raza Ibérica" med en delikat og let saltet smag samt en behagelig karakteristisk aroma. Dens nuancer spænder fra lyserød til purpur i den magre del og præsenterer et skinnende udseende i den fede del. Uden tvivl en fornøjelse for sanserne, der vil være et fremragende valg til enhver lejlighed. Produktet er skåret med kniv og leveres i blisterpakninger á 100 g (ca.). Produktet er fremstillet af den bageste ekstremitet fra voksne svin, der er underkastet den relevante saltnings- og modningsproces. Reference: l0005...
Spanien, Monroyo (teruel)
...Med klov og afskåret i V-form ref:21001 Modning:8-9 måneder Gennemsnitlig vægt pr. enhed:4,5-5,5 kg. ca. Nettovægt ca. pr. kasse:18-22 kg. ca. Enhed x kasse:4...
Populære lande for dette søgeord