...naturlige krydderier, vegetabilsk protein, naturlig aroma og naturligt svinetarm. 100 % naturlige ingredienser. Uden allergener.
Vægt: Ca. 0,900 kg.
Betingelser for distribution og transport: Ved stuetemperatur er der ingen restriktioner. Hvis det er vakuumpakket ved en temperatur under 5ºC. Den anbefalede temperatur for forbrug er 15º-18ºC.
Fremstillingsproces: Udvalgt, hakket, æltet, fyldt og modnet.
Ingredienser: Iberisk svinekød fra egefrugt, salt, sukker, naturlige krydderier, vegetabilsk protein.
Vægt: Ca. 0,900 kg.
...Jamón de bellota Ibérico "50% Raza Ibérica" med en delikat og let saltet smag samt en behagelig karakteristisk aroma. Dens nuancer spænder fra lyserød til purpur i den magre del og præsenterer et skinnende udseende i den fede del.
Uden tvivl en fornøjelse for sanserne, der vil være et fremragende valg til enhver lejlighed.
Produktet er skåret med kniv og leveres i blisterpakninger á 100 g (ca.).
Produktet er fremstillet af den bageste ekstremitet fra voksne svin, der er underkastet den relevante saltnings- og modningsproces.
Reference: l0005...
...Med klov og afskåret i V-form
ref:21001
Modning:8-9 måneder
Gennemsnitlig vægt pr. enhed:4,5-5,5 kg. ca.
Nettovægt ca. pr. kasse:18-22 kg. ca.
Enhed x kasse:4...