Tunesien, Tunis
...Grøntsags- og løgskærer til salat julienne Skæreren er perfekt til at skære salater og grøntsager eller hårde frugter. 1/Stor åbning til produkter som kål, bladgrøntsager, forskellige salater 2/Lille åbning til lange produkter - agurker, zucchini, gulerødder, radiser osv. Et stort udvalg af skæretilbehør Til forskellige typer skæring - skiver, terninger, stænger, revet (rå grøntsager, tørret brød...
Frankrig, Thiais
...Ideel til restauranter, catering, slagtere eller takeaway-virksomheder, denne grøntsagsskærer er en effektiv enhed, der vil spare dig for betydelig tid i forberedelsen. Den gør det muligt at skære alle grøntsager i julienne, skære løg i skiver, rive gulerødder, samt lave grøntsagsmacédoine og pomfritter. Egenskaber Praktisk kapacitet: 400 kg/t...
Frankrig, Le Blanc Mesnil
DMD er et selskab, der har specialiseret sig i afvikling af husholdningsprodukter i 16 år. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, der regelmæssigt opdateres i takt med vores ankomster. Det drejer sig om dekorationsprodukter, bordkunst, møbler, belysning, ... Vores produkter kommer fra hele verden og stammer fra overlager, restpartier og ændringer i kataloget fra vores leverandører.
...Kreismesser-Dobbelt-Slice til skæring af skiver, strimler, terninger • skærer 2 dimensioner i én arbejdsgang • med 2 cirkelknivaksler, der er forskudt med 90° • til skæring af kun én dimension kan den anden skæreenhed fjernes • til benfrit frisk kød og fisk, grøntsager og frugter • kødportioner op til ca. 1,5 kg • kødindføringskanal 185 mm • knivafstande i 4 / 6 / 9 / 12 / 15 / 18 / 24 / 27 / 36...
Belgien, Herentals
...• længere indlæsningszone, automatisk afstabling • automatisk indførsel af emballagerne • justering af de forseglede emballager • trykt folie, LID krympefolie, inside-cut • doseringssystemer til forskellige produkter • maskine med dobbelt form for højere produktion (REEFLEX 250 VG) Maksimal emballage: 365 x 350 x H130 mm Hastighed: 6 - 12 cykler / minut Antal emballager pr. cyklus: 1 - 3 Anvendelser: Gasemballering af frisk kød, kødprodukter, fisk og fiskeprodukter, grøntsager, pasta, færdigretter, frugtsalater, tørrede frugter, delikatesse-salater, supper, saucer,...
... højeste sikkerhedskrav og er nemme at betjene og rengøre. Vores unikke skæregeometri af "trækkende snit" forhindrer unødvendigt tab af næringsstoffer og vitaminer. Takket være denne bioteknologiske metode og de håndslibede knive bliver cellestrukturerne i de mest sarte grøntsager eller frugter næppe beskadiget. Dette fører igen til en markant længere holdbarhed af de forarbejdede produkter.