...Kikærter har mange værdifulde egenskaber. De er rige på nyttige makro- og mikroelementer samt vitaminer, og de er et højkalorieprodukt. Deres energiværdi pr. 100 gram er 364 kcal. Denne næringsrige og miljøvenlige bælgfrugt akkumulerer ikke toksiner og nitrater, hvilket er en af dens vigtigste fordele. Derudover fungerer den som råmateriale til fremstilling af kikærtemel, som bruges til produktion af salver og kosmetiske masker.
...Kikærter er et fødevareprodukt, en af de ældste bælgfrugter i Mellemøsten, som begyndte at vokse for mere end 7.000 år siden. De er almindelige i lande i Vest- og Centralasien, Nordafrika og Nordamerika. Hummus og falafel snacks laves af dem. De stegte bønner kaldes Lelebee. Kikærter anvendes bredt i vegansk, vegetarisk og indisk køkken. Traditionelt er brugen af kikærter aktuel for...
...Kikærter er biologisk værdifuld kost. I dag er "kikært" en af de mest udbredte bælgfrugter i verden. Kikærtefrø indeholder op til 30% højkvalitets protein, op til 8% olie, op til 60% kulhydrater, op til 5% mineraler og mange vitaminer. På grund af deres høje næringsværdi kan kikærter bruges som erstatning for kød.
Vægt: 300 g...