...Valnøddeolie er et udsøgt, aromatisk, velsmagende og ret dyrt produkt. Med hensyn til dens ernæringsmæssige værdi er den overlegen i forhold til mange olier, inkl. olivenolie. Valnøddeolie indeholder en stor mængde vitaminer, mineraler og andre gavnlige sporstoffer, der er nødvendige for at støtte menneskers sundhed.
Alt dette gør det muligt at betegne valnøddeolie som "ET LIVS ELEXIR".
...Soya er en af de ældste dyrkede planter. Historien om dyrkningen af denne kultur anslås at være mindst fem tusinde år gammel. Det er den mest almindelige blandt bælgfrugter og oliefrø. Den anvendes bredt som føde, foder og teknisk kultur. Man laver smør, mælk og mælkesubstitutter, mel. Sojabønneolie udgør cirka 30% af verdens vegetabilskeolier. Sojamel bruges som et protein supplement...
...Måltid er et værdifuldt højt proteinholdigt foderprodukt. Måltid er et biprodukt, der opnås i produktionen af vegetabilskeolier, efter presning og udvinding af oliefrø. Et værdifuldt foder, som indeholder 36-38% råprotein, aminosyrer og methionin, som positivt påvirker væksten og udviklingen af unge dyr. Det er uundgåeligt som et højt proteinholdigt tilsætningsstof i produktionen af sammensatte foder til fjerkræ og husdyrhold. Det indeholder vitaminerne E og B, fiber, naturlige proteiner, kalium, fosfor og andre mineraler.
...Mælkefedtsubstitutter Oilblend opnås ved at blande vegetabilske fedtstoffer, olier og deres modifikationer, beregnet til produktion af smørbare produkter, pakket i briketter, mælkebaserede produkter med MMF.