Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... inspirerende. Sandheden er, desværre for os, at ikke alle kan manipulere med denne gren. Kun specialiserede personer eller restauranter anvender teknikker fra molekylær gastronomi. Men selvom, har vi gode nyheder til dig! Du kan stadig lære mere om denne kulinariske stil, der tager videnskaben om madlavning, udvælgelse, forberedelse, servering og nydelse til nye højder. Molekylær gastronomi er en videnskabelig disciplin inden for de kulinariske kunstarter, det er klart. Hvordan det fungerer, og hvad det indebærer, er endnu ikke fortalt.
Tyrkiet, Istanbul
...Salat- eller madskåle og -kar er lavet af høj kvalitet, modstandsdygtige over for fugt og kan bruges i mikroovn eller ovn. Tilgængelig i: Kraftpap, CKB (Coated Kraft back) pap, hvidt karton, standardtryk eller personlig logo-tryk. Størrelse: 300CC, 16Oz, 550CC, 750CC, 1050CC og 38 Oz/1300 CC. Kapacitet i cc: 550cc/750cc/1100cc/1300cc Kapacitet i Oz: 20 Oz/26 Oz/32 Oz/38 Oz Materiale: Hvidt pap/CKB pap/Kraftpap...