Italien, Langhirano
I over 40 år har Monica & Grossi produceret prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo og prosciutti cotti. Derudover handler de med Prosciutto crudo di San Daniele, speck, røget skinke, culatta og culatello med svær. Der vælges nationale kødtyper af højeste kvalitet, som bearbejdes med stor erfaring af mestre i skinkefremstilling og modnes i de luftige omgivelser med det ideelle klima i Langhira...
Frankrig, Auxerre
... Øje: rubinrød farve, purpurreflekser Mad-vin kombination: oksekød, kalv, vildt (hjort, rådyr), fjerkræ Emballage: Karton med 6 flasker á 75 cl Domaine: Les Grands Châteaux de France Appellation: Bordeaux Supérieur Årgang: 2014 Druetype: Cabernet Sauvignon Kultur: Bæredygtig Etiket: Appellation d'Origine Contrôlée Referencer: Guldmedalje...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play