Italien, Prato
... Professional" serien produceres med et højt indhold af juice og frugtkød. De bruges primært til: Hoteller til morgenmad, catering, kulsyreholdige drikkevarer, alkoholfri drikkevarer, long drinks, frugtdrikke osv. Disse koncentrerede sirupper er meget nemme at bruge: - Håndlavet, tilsæt blot stille eller brusende vand til den koncentrerede frugtkød, rør rundt og server i et glas eller kande. - Med post-mix maskiner til en hurtigere service eller selvbetjening.
Østrig, Albersdorf/gleisdorf
...egnet til fremstilling af rør-yoghurt, yoghurt-drinks, desserter og kvark Forberedelse Vanilje i konventionel kvalitet, uden frugtkrop, med naturlig aroma Opbevaring: + 10°C (+/- 5°C), Mindste holdbarhed: i uåbnet emballage 200 dage fra produktionsdato, åbnet 14 dage Værdi-bestemmende komponent: 1,1% Samlet sukker pr. 100 g forberedelse: 56,5 g Indholdte allergener: ingen...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play