... Professional" serien produceres med et højt indhold af juice og frugtkød.
De bruges primært til: Hoteller til morgenmad, catering, kulsyreholdige drikkevarer, alkoholfri drikkevarer, long drinks, frugtdrikke osv.
Disse koncentrerede sirupper er meget nemme at bruge:
- Håndlavet, tilsæt blot stille eller brusende vand til den koncentrerede frugtkød, rør rundt og server i et glas eller kande.
- Med post-mix maskiner til en hurtigere service eller selvbetjening.
...egnet til fremstilling af rør-yoghurt, yoghurt-drinks, desserter og kvark
Forberedelse Vanilje i konventionel kvalitet, uden frugtkrop, med naturlig aroma
Opbevaring: + 10°C (+/- 5°C), Mindste holdbarhed: i uåbnet emballage 200 dage fra produktionsdato, åbnet 14 dage
Værdi-bestemmende komponent: 1,1%
Samlet sukker pr. 100 g forberedelse: 56,5 g
Indholdte allergener: ingen...