Portugal, Carregal Do Sal
...Magnum Vinhos blev grundlagt i 2005 som et resultat af et samarbejde mellem Carlos Lucas, Lúcia Freitas og Carlos Rodrigues. Dette projekt med tre stemmer har rødder i Dão-regionen, men omfatter også produktion af vine i Douro- og Alentejo-regionerne. Magnum Vinhos ønsker at vise det bedste fra hver region ved at respektere hver enkelt terroir og deres lokale druesorter. Vinene fra vinmagerne Carlos Lucas, Lúcia Freitas og Carlos Rodrigues fortæller en historie og afspejler passionen for godt håndværk, og de har en egen signatur, der kan opsummeres med mottoet "Vin & Mennesker".
PROVAM er et selskab, der brænder for alt, hvad der har med vin at gøre, et moderne og funktionelt vineri til produktion af vine fra druesorterne Alvarinho og Alvarinho Trajadura.
... repræsentere og beskytte interessen for sine Medlemmer samt at fremme og forsvare industrien og handelen med portvine og Douro-vine samt andre vinprodukter fra Douro-regionen både nationalt og internationalt. AEVP har siden 1990 været til stede i en handelsrepræsentation for europæisk vin kaldet Comité Européen des Entreprises Vins (CEEV) i Bruxelles. A AEVP er stiftende medlem af WIM aisbl ("Wine in Moderation – Art de Vivre (WIM) aisbl").
Portugal, Vila Nova De Gaia
Vi mener, at det at skabe en vin er kunsten at dele oplevelser og opbygge bånd. I næsten et århundrede har vi hos Poças delt magien fra Douro-vinmarkerne, hvor vi harmonerer deres aromaer og smagsnuancer til hver lejlighed. Som en af de få Portvinsvirksomheder, der har tilhørt den samme portugisiske familie siden grundlæggelsen, og som en pioner inden for DOC Douro-vine, har vi dyrket langvarige relationer med vores kunder og partnere verden over. Det er denne arv, vi ønsker at dele.
A CASA CADAVAL, på grund af sin prestige og de faciliteter, den har, som inkluderer en vinbutik udstyret med et prøverum, tilbyder også unikke betingelser for vin-turisme, idet den er en del af Rota dos Vinhos do Tejo. Med et arbejde, der startede i 1996, er vinene fra CASA CADAVAL til stede på 18 forskellige destinationsmarkeder i Europa, Amerika, Afrika og Fjernøsten.
... i Afrika. Virksomheden producerer "Quinta do Poço do Lobo – Bairrada", en Bairrada Tinto lavet på druerne Baga, Moreto og Castelão; "Quinta do Poço do Lobo – Cabernet Sauvignon", en varietalvin med den mest prestigefyldte druesort i verden; og "Espumante Quinta do Poço de Lobo", en naturlig mousserende vin lavet på druerne Arinto og Chardonnay.
... og tapning, og er i dag en certificeret enhed (ISO 9001-2000) siden juni 2003. De producerer mærkerne Pedras Negras (hvid, rød og rosé bordvin, sød vin og brændevin samt lagret brændevin), Vale dos Barris (regional vin fra Península de Setúbal, hvid, rød og rosé), Adega de Palmela (DO hvid, rød og rød Reserva), Adega de Palmela (DO Generøs vin Moscatel) og Palma (gammel vinbrændevin). I emballager, der spænder fra 0,06 til 20L.
Portugal, Amoreira Da Gândara
...Familien Pato har produceret vin på Quinta do Ribeirinho siden mindst det 18. århundrede. João Pato begyndte at aftappe vin fra sine vinmarker i 1970 og blev den første producent/aftapper i Bairrada-regionen efter dens afgrænsning.
Portugal, Vila Nova De Gaia
Vores bedste vin, Quinta do Noval Vintage Nacional, stammer fra en lille parcelle i hjertet af vores vinmark. Hele vores aktivitet er baseret på Quinta, i Douro-dalen. QUINTA DO NOVAL er det eneste historiske eksporthus for Portvin, der har navnet fra sin Quinta. Identiteten af Quinta do Noval er forankret i dens terroir. Den stilistiske konsistens af QUINTA DO NOVALs Vintage Portvine gennem...
... med vinproduktionen har vi skabt en struktur for vin-turisme med Quinta Nova Winery House, som har flere faciliteter, der kan være ramme om mindeværdige øjeblikke. Mellem haverne, poolen eller terrassen ved Wine Bar, vinterhaven, børneværelset og de historiske steder på ejendommen, såsom udsigtspunkter, frugthaver og kapeller, kan alle rum være stedet for at smage en god vin eller det bedste fra den regionale gastronomi.
... hovedteknologiske principper, der adskiller den fra andre: - Effektiv kølekapacitet; - Mulighed for sortering af hele drueproduktionen ved indgangen til vineriet; - Bevægelse og overførsel af masser udelukkende ved tyngdekraft. Fra den fuldautomatiserede aftapningslinje, der er installeret i Adega Cartuxa, forlader cirka tre millioner flasker årligt, fordelt på hvidvin, rosé og rødvin fra mærkerne Pêra-Manca, Scala Coeli, Cartuxa, Foral de Évora og EA, samt mousserende vin fra Cartuxa.
... produceret appelsiner og grøn vin. Appelsinerne finder i dette område, og især på denne gård, betingelser, der gør dem kendt overalt for deres kvalitet. For cirka 2 år siden startede ejerne et projekt med dyrkning af Shiitake-svampe i drivhuse på 2000 m2. Dette område har inspireret forfattere og digtere fra Eça de Queirós til Alves Redol, som i midten af 1940'erne beskrev området således: "Der er...
... dekoration, landbrug, havearbejde og vin, for at imødekomme kundernes behov. Inden for innovation stræber de efter at udvikle bæredygtige murstensløsninger og kontinuerligt forbedre deres energieffektivitet, ressourceforbrug og operationer.
Portugal, Porto
...VALE DE PIOS er en stor vin produceret af omhyggeligt udvalgte druer fra vores bedste parceller. De druesorter, der indgår, og deres proportion i den endelige blanding afhænger af årets forhold. Den vil kun blive lanceret på markedet i exceptionelle år. PIOS er en vin af terroir, der søger at forene gamle teknikker inden for vinavl og vinfremstilling med de moderne standarder fra de mest prestigefyldte vinuddannelser. En unik vin, der udtrykker hele et miljø, hele en historie, hele en kultur.
... udføre politikker for værdsættelse og bevarelse af vin, Madeira-broderi og håndværk, der produceres i den autonome region Madeira. For at opfylde sit formål har IVBAM følgende opgaver: a) At definere, forvalte og værdsætte den vinproducerende arv i den autonome region Madeira; b) At koordinere, støtte og føre tilsyn med vinproduktionsaktiviteterne i den autonome region Madeira; c) At kontrollere...
Virksomheden består i produktionen af likører baseret på frugter (af egen produktion) som hindbær, brombær, æble, clementin, kiwi, blåbær, passionsfrugt, kaffe, afrodisiakum, eukalyptus, kastanje og citron. Frugterne marineres i aguardente bagaceira af grøn vin i mere end et halvt år, og hele processen fra produktion til aftapning tager 12 måneder. Fremstillingen af likørerne er håndværksmæssig og begrænset til produktionen af frugterne.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play