...Denne fantastiske kompot er lavet af jordbær, hindbær og blåbær af høj kvalitet, med et strejf af sukker, citron, kanel og hvid mousserende vin. Velegnet til dem, der værdsætter forskellen og den mere raffinerede smag. JORDBÆR, HINDBÆR, BLÅBÆR, SUKKER, HVID MOUSSERENDE VIN, CITRON OG KANEL 210g...
Portugal, Oeiras
...der samtidig giver information om vejrfænomener og sandsynligheden for sygdomsudbrud. Erfaring med vandingsstyring i følgende afgrøder: Vinstokke, Olivenlunde, Jordbær, Hindbær, Blåbær, Kartofler, Tomater, Majs, Højbede, Golfbaner. I dag, takket være de mest avancerede teknologier, kan vi med meget enkle og omkostningseffektive metoder betydeligt reducere de forbrugte mængder i vandingen. Det...
Portugal, Fundao
BEIRABAGA er en portugisisk producent af bær (hindbær, brombær, blåbær og ribs). Virksomheden eksporterer bær til hele Europa i 12 måneder om året. Med mere end 20 års erfaring inden for produktion af bær er virksomheden meget fokuseret på kvaliteten af sine frugter. BEIRABAGA har 4 marker i forskellige regioner i Portugal, hvor de unikke vejrforhold muliggør produktion af bær hele året rundt.
Portugal, Abrunhosa a Velha
Certificerede producenter af røde frugter (blåbær og hindbær). Eksportører af røde frugter med CoC.
Portugal, São Clemente De Sande-Guimarães
... virksomhed med fokus på eksport. Produktionen af bær er en landbrugsaktivitet, der stadig er lidt udviklet i Portugal, men som i øjeblikket er i kraftig vækst i vores land, hvilket følger den internationale tendens. På denne måde udfylder BIOBERÇO et hul på det portugisiske marked ved at producere bær som blåbær, hindbær og ribs, som har stor efterspørgsel og en stærk merværdi på det verdensomspændende marked.
Portugal, Chãos, Grilo-Baião
Specialiseret i bløde frugter (blåbær, hindbær, brombær og ribs), hasselnødder og vinmarker...
Virksomheden består i produktionen af likører baseret på frugter (af egen produktion) som hindbær, brombær, æble, clementin, kiwi, blåbær, passionsfrugt, kaffe, afrodisiakum, eukalyptus, kastanje og citron. Frugterne marineres i aguardente bagaceira af grøn vin i mere end et halvt år, og hele processen fra produktion til aftapning tager 12 måneder. Fremstillingen af likørerne er håndværksmæssig og begrænset til produktionen af frugterne.