Vores udvalg omfatter hele kyllinger og kyllingeunderlår i forskellige størrelser. Hvad der adskiller os, er et globalt netværk af leverandører, der l...
Vores tilbud omfatter hele kyllinger og kyllingeunderlår i forskellige størrelser. Vi skiller os ud med et globalt netværk af leverandører, der levere...
For højpræcisionskomponenter lavet af højtlegerede ståltyper anvendes dybfrysning (-80°C) efter varmebehandling for at sikre dimensionel og formstabil...
Oblačinska-varietet, uden sukker, konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer, tilberedt af friske sure kirsebær, rene, modne, ufermenterede.
Kaliber...
Den perfekte pizza begynder med den rigtige bund. Grundlaget for dette er vores fremragende dej, der er produceret efter en autentisk opskrift. Alt vo...
W: 270 ÷ 290. Hvedemel af Type '0'. ROUTE36 er det ideelle mel til Pizza a Ruota di Carro og alle forarbejdningsmetoder, der kræver meget strækbare de...
W: 270 ÷ 290. Type '0' mel (også tilgængeligt '00' med en minimumsbestilling på 1 palle) fremstillet af udvalgte europæiske korn, kendetegnet ved plas...
Fuldkornsmelblanding med kim og stykker af hvede, dehydreret surdej. Det er ideelt til produktion af fuldkorns romersk pizza, luftig og sprød, rustik,...
Blanding af hvedemel type '1' med lav raffinering, rissemul, ristet sojamel med høj absorptionskapacitet (blandingen absorberer over 80% vand).
Naturl...
Vores uovertrufne Piazzola Pizza sauce er lavet af friske tomater fra Algarve i Portugal. Saucen er allerede fuld af smag, men kan også fungere som en...
W: 310 ÷ 330. Type '1' mel med lav raffinering, rig på fibre og mineraler. Det er ideelt til dej med medium/lang hævning og kan opbevares i op til 2 d...
W: 280 ÷ 300. Mel af blød hvede med lav raffinering, med Mantograno hvedekim (100% vital, 100% italiensk forsyningskæde), tilbyder et koncentrat af næ...
Udover pizzadejen kan du også finde 100% Mozzarella ost hos os, som er perfekt til topping på pizzaen.
Udover 100% Mozzarella ost har vi også Tripple...
W: 400 ÷ 420. Mel af type '0' fremstillet af de bedste nordamerikanske korn, til de mest krævende pizzaioli. Det er ideelt til dej lavet med tradition...
europages-appen er her!
Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.