Bulgarien, Plovdiv
Spanien, Tortosa (tarragona)
Spanien, Barcelona
Vi tilbyder tilpasningstjenester til reklame for dit mærke eller virksomhed. SUBLIMATION, DIGITAL TRYK, SKILTNING, BRODERI, LASERGRAVERING. Opdag alt, hvad du kan tilpasse inden for et bredt katalog. Vi tilbyder også GRAFISK DESIGN-tjenester for at maksimere forbindelsen til dine kunder. Mere end 20 års erfaring inden for tekstil- og tilpasningsbranchen for både private og virksomheder.
Tjekkiet, Prague
Din engros- og distributionsvirksomhed i CEE-regionen. Vi distribuerer og importerer cool, trendy og sunde fødevarer. Green Heads blev grundlagt i 2018 med det formål at berige det tjekkiske og CEE-marked med moderne og trendy mad- og drikkevarer. Vi søger konstant efter utraditionelle og interessante nye produkter i Tjekkiet og i udlandet for kun at tilbyde dig og dine kunder det bedste. I vores portefølje finder du et bredt udvalg af mejerifrie drikke, Chais, kombuchaer eller superfood shots.
...Ekspert i sundheds- og sikkerhedsspørgsmål på arbejdspladser i henhold til D.lgs. 81 / 08 og senere ændringer; Ansættelse som ekstern RSPP; Rådgivning og uddannelse inden for arbejdssikkerhed. Ansvarlig for uddannelsesprojekter og godkendt underviser i henhold til D.M. 06/03/2018. Brandbeskyttelsesprofessionel registreret i listerne fra Indenrigsministeriet i henhold til art.6 i D.M. 05/08/2011 med følgende IDENTIFIKATIONSNUMMER: CT06929I01643...
...I 2018 blev vores virksomhed grundlagt for at kunne tilbyde vores gæster 24/7 service ud over de sædvanlige agenturtjenester. Vores mål er at inkludere vores gæster i MAVİ DÜNYA TURİZM-familien gennem de tjenester, vi tilbyder. Vores grundlæggende mission er at give vores værdifulde gæster en pause fra livets stress og træthed, om så kun for en kort stund. Vi er en virksomhed, der ikke kun forbereder rejseplaner, men også tænker på alle detaljer for at sikre, at vores gæster får en problemfri ferie og rejse.
Italien, Venosa
Spanien, Campredó
Rumænien, Bucharest

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play