Frankrig, Plérin
... består af håndværksprofessionelle, med Flavie som den oprindelige konditor og Maxime som caterer af profession. Vi stiller vores håndværk og ekspertise til rådighed for at sikre kvaliteten af vores produkter. Vi fremstiller alle vores småkager håndlavet, ved omhyggeligt at vælge de bedste ingredienser for at sikre deres kvalitet. Vi mestrer alle trin i produktionen, fra udvælgelse af opskrifter og ingredienser til kalibrering af småkagerne, samt bagning og emballering. Kontakt os for mere information!
Italien, Ferrazzano
... uafhængigt laboratorium, der vælger de bedste internationale råvarer og fremstiller produkter af høj værdi med hensyn til kvalitet og detaljer. En konstant søgen efter italienske og internationale typicitet og ekscellence. Vi udfører hvert trin i hånden og forbedrer konstant vores opskrifter og forberedelser. Vi bruger ikke farvestoffer, konserveringsmidler, og alle vores aromaer er udelukkende opnået...
Tyrkiet, Sakarya
... GmbH, som er kendt for sine pålidelige, professionelle og kvalitetsprodukter, så kontakt vores kontor direkte. Vi lytter til dine ønsker og stræber efter at give dig den bedste service så hurtigt som muligt.
Tyrkiet, Kahramanmaras
... is maker bedste is maker skål is maker bakery story is maker breville is maker bold opskrift is maker bedste køb b&m is maker e&b is cream roll maker rullende is maker b&m is maker willian a b is maker kommerciel is maker krydsord ledetråd is maker costco is maker kompressor is maker chokolade is maker kop is maker billig is maker cuisinart opskrift p c is maker cookie swirl c is maker cookie swirl c is maker...
Spanien, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
... kombination af nødder og chokolade. De er håndlavet med Marcona mandler og dækket med en udsøgt hvid praliné samt en afsluttende belægning af den bedste kakao i pulverform. Sortimentet suppleres med fire yderligere smagsvarianter: Catànies® med mørk chokolade (Dark Chocolate), Catànies® med kaffe og chokolade (Coffee Chocolate), Catànies® med græsk yoghurt smag (Yogulates) og Catànies® med lime smag (Green Lemon).
Frankrig, La Jaille Yvon
...baskisk.. - Granuleret klar til at blive inkorporeret i to teksturer i alle opskrifter, der normalt bruger oksekød (korte fibre) eller fjerkræ (lange fibre). Alle vores granuler er tilgængelige i flere størrelser: - Ekstra fin: 3 til 5 mm - Fin: 5 til 8 mm - Mellem: 8 til 12 mm - Grov: 12 til 20 mm - Meget grov: 20 til 40 mm Uanset om du er fødevareindustri, restauratør, catering, producent af færdigretter eller enhver form for madvirksomhed, tilpasser vi vores produkter til dine behov baseret på smag og opskrifter. Tøv ikke med at kontakte os for mere information.
Frankrig, Gouy Saint André
Eurovanille tilbyder kunderne vanilje af høj kvalitet i form af stænger, aromaer, pulver eller koncentrater. Denne sjældne krydderi er 100% naturlig. Til søde opskrifter er dens intense smag en af de bedste oplevelser. For at gøre livet lettere, innoverer denne virksomhed ved at skabe poser, der allerede er klar til at blive trukket, til dine største kulinariske succeser. Dens mål er at give dig...
Italien, Asigliano Vercellese
Vores landbrug har produceret ris siden begyndelsen af 1900-tallet i Vercellese, et område der altid har været kendt for dyrkning af de bedste italienske ris. I de sidste 10 år har vi specialiseret os i opskrifter på risotto, supper og funktionelle præparater, og vi er blevet den mest anerkendte virksomhed inden for kvalitetspræparater. Vi har et brand til det nationale marked og et brand til det...
... opskrifter fra Master Confectioners fra Polen, Belgien og Italien. Vi bruger produkter af den bedste kvalitet i den teknologiske proces. Vi garanterer friskheden af hver produktionsbatch. Vi overholder GOD PRODUKTIONSPRAKSIS og GOD DISTRIBUTIONSPRAKSIS. WIKMAR-virksomheden, som den første i Polen, introducerede en kombination af peberkager og lækker vaniljecreme i chokoladeglasur kaldet WIKMARKI – BIS, samt mange andre originale produkter, som stadig er populære blandt forbrugerne. Vi introducerer løbende nyheder, og de seneste nyheder om vores produkter findes på hjemmesiden: www.wikmar.com...
... arbejde videre ved at forsvare disse opskrifter og bringe dem ud i hele verden med enkle trin: HÅNDVÆRK HÅNDVÆRKSMÆSSIGE FÆRDIGHEDER INNOVATION Produktionen foregår med HÅNDVÆRKSMÆSSIGE TEKNIKKER i en kontinuerlig cyklus i små kar, der gør os i stand til at behandle OSTEMASSEN MANUELT med al den nødvendige omhu og opmærksomhed, hvilket respekterer de naturlige tidsrammer; DET ER SÅDAN, VI GENTAGER...
... egenskaberne ved produkterne. Senere blev vores "hobby" til en god forretningsidé, og vi besluttede at udvikle den og gøre den større. Vi har investeret vores egne ressourcer og valgt 10 af vores bedste opskrifter for at lave vores første produktionslinje "3B". Vi designede og byggede en moderne fabrik, der opfylder de højeste kvalitetsstandarder for fødevarer og produktionskrav. Vi har skabt strenge...
Østrig, Bad Wimsbach-Neydharting
... sammensatte opskrifter efter kundernes ønsker. Vi laver gerne specialblandinger til dig. Ved produktionen lægger vi stor vægt på, at alle foderstoffer som korn, råfiber, fiskeproteinprodukter samt majsgluten og fiskeprotein forarbejdes i bedste kvalitet, for kun på den måde kan vi garantere, at færdigfoder som svinefoder og fjerkræfoder tilfredsstiller vores kunder. Eibelhuber Sägewerk: Snittræ...
Frankrig, Noyelles-Godault
...Solana er et fransk mærke af e-væsker af høj kvalitet til både begyndere, erfarne og high-end dampere. Vi tilbyder komplekse og originale opskrifter lavet af et udvalg af de bedste internationale aromaer, og vi tilbyder klar til brug i 10ml og 50ml, koncentrater, enkle aromaer, klassiske og eksklusive tilsætningsstoffer, base i 50/50 og 20/80 uden nikotin, nikotinstyrkere i 10ml, samt små...
Italien, Sant'arcangelo Trimonte
... kun lavet af ægte ingredienser, i strengt overensstemmelse med de mest autentiske napolitanske opskrifter. Til engrosleverancer og food service: du kan bringe den ægte napolitanske pizza, panuozzo, saltimbocca alla napoletana, fyldt calzone, friturestegt mad og mange andre referencer til dit cash & carry, restaurant, pizzeria eller supermarked: dine kunder vil elske dem fra første bid!
Italien, Torino
... ledsage vores lækre retter. Vi holder af at kombinere smagen af de forskellige typer øl med særlige og typiske retter, der giver maksimal fornøjelse for ganen. Takket være vores kokkes erfaring tilbyder vi velsmagende retter, der er tilberedt med omhu og opmærksomhed, idet vi personligt vælger kun ingredienser og råvarer af høj kvalitet. Vores køkken tilbyder klassiske opskrifter, der altid...
Portugal, Qyarteira
... betragtes som Premium (eller Special), hvor koncentrationen af opløselige faste stoffer varierer mellem 14% og 18% pr. 100 gram produkt. Sammenlignet med andre pulper - Populær (8% og 10%) og Medium (11% til 13%) - er den uden tvivl den mest komplette og næringsrige, med en stærk og unik smag, anbefalet til mere komplekse opskrifter og til dem, der søger et produkt af højere kvalitet.
... Inspireret af naturligheden i de schweiziske bjerglandskaber, skabes der i vores manufaktur et unikt mærkesortiment efter traditionelt håndværk. Vores fokus er på brugen af ØKO-ingredienser. Ved at anvende schweiziske urter og den bedste ØKO-alpemælk, skaber vi vores højkvalitetskreationer. INDIVIDUALISERET CHOKOLADE At imødekomme vores kunders behov på en innovativ måde er centralt for os. Vi...
Belgien, Groot-Bijgaarden
Delacre © småkager er lækre småkager lavet med de bedste ingredienser baseret på autentiske opskrifter skabt af den belgiske chokolademester Charles Delacre. En smuk og lækker tradition, der har varet i over 120 år. Produkter: assortimenter, klassikere (marquisetter, biarritz, matadi, maltao, russiske cigaretter, brazil, sort kaffe, vanilje coustifondant,…), delichoc, kager (natur, choko eller 7 korn), salte småkager (stænger og canasta) og smølfer.
Tyskland, Badenweiler
Med de tre rismelblandinger fra KOMEKO er glutenfri bagning nemmere end nogensinde. Alle KOMEKO rismehl er naturligt 100% glutenfri og fremstillet efter japansk traditionel metode. Det bedste: Du kan nemt erstatte melet 1:1 med hvedemel i de fleste opskrifter og har - sammenlignet med andre rismehl - ikke brug for bindemidler eller tilsætningsstoffer for at få en let bearbejdelig dej. Udvalget af forskellige rissorter, den intensive og skånsomme rengøring af riskornene, deres blandingsforhold og formalingsgrad kendetegner bageegenskaberne og aromaen af de tre unikke meltyper.
Spanien, Murcia
... Gourmet Corporation blev oprettet som en initiativ til at udvide forskellige spanske produkter til internationale markeder. På denne måde støtter vi vores producenter og tilbyder vores kunder et bredt katalog af det bedste fra vores land.
Portugal, Alfena
... og verden. Vi er helt imod madspild, og derfor arbejder vi i partnerskab med velgørende organisationer. Kundetilfredshed | Vi forsøger konstant at forbedre vores produktionsmetoder samt udvælgelsen af de bedste råvarer. Denne daglige indsats afspejles i den fremragende feedback fra vores kunders tilfredshed. Traditionel Produktion | Vi bruger de originale og traditionelle opskrifter kombineret med håndlavet produktion, så resultatet bliver et produkt med tekstur, smag og intensitet. Det, der er lavet med kærlighed, har altid en anden smag.
Frankrig, Castelnau-Chalosse
... opskrifter udelukker konserveringsmidler og farvestoffer, baseret på and og dens Foie Gras. Som alle fra Landes elsker vi, at festlighederne bliver vellykkede. Derfor skal andefoie gras, vores førende produkt, være glæden ved jeres måltider. Det er anerkendelsen fra kokke og vores kunder, der er den bedste garanti for jeres tilfredshed. Hele foie gras, på dåse eller halvkogt, er tilberedt til glæde for jeres smagsoplevelse. Hos os er der ikke noget blok af foie gras eller andemousse, der skader festlighederne og traditionen. DET ER NYT: Forskellige BOXe venter på dig.
Andre produkter
DEN GOURMET GÅRD
DEN GOURMET GÅRD
Frankrig, Vernosc-Les-Annonay
... inden for frugtforarbejdning. Vi tilbyder et uundgåeligt udvalg af forberedelser baseret på kastanjer, der er beregnet til professionelle inden for restaurationsbranchen og fødevareindustrien: • Crème de marrons • Pâte de marrons • Purée de marrons • Marrons au sirop CONCEPT FRUITS tilbyder opskrifter på cremer og puréer af sødkastanjer med autentisk smag i henhold til de traditionelle opskrifter...
Italien, Fratta Todina
... af omhyggelige kontroller og strenge kvalitetsstandarder kan vi garantere maksimal fødevaresikkerhed. Naturlige produktioner og glutenfri. Forarbejdning i c/terzi og private-label i hele landet og i udlandet. Fuld assistance fra A til Z: studie og skabelse af skræddersyede opskrifter både til produktion af beskedne mængder og til større volumener; valg af den mest passende emballage med design...
Frankrig, Camphin En Carembault
... støtter hundreder af kunder, fra selvstændige til børsnoterede selskaber, fra behovsdefinition til emballage og levering til logistikplatforme, så de kun skal fokusere på det væsentlige: salget! Med et offentligt katalog på 50 opskrifter og over 2000 opskrifter i privat katalog, samt en R&D-afdeling tilgængelig for enhver specifik forespørgsel, er der helt sikkert det næste produkt, der vil propelere dit mærke, uanset om du bestiller 2 eller 200 kg, kan vi altid tilbyde dig det bedste tilbud. Siden 2022 tilbyder MysteryTea® også kaffebønner fra alle oprindelser som hvidt mærke.
Frankrig, Paris
... infusioner: - sorte teer - grønne teer - eksklusive teer - infusioner - specialinfusioner - børneinfusioner - rooibos fra Sydafrika Ingredienserne i vores teer og infusioner stammer fra økologisk landbrug certificeret af ECOCERT. Vores produkter er omhyggeligt udvalgt for at skabe ægte eliksirer. Kvaliteten af vores produkter fremhæves gennem unikke opskrifter skabt af huset Pascal HAMOUR.
Italien, La Vecchia-Vezzano Sul Crostolo
... gøre dem mere aktuelle, med særlig fokus på pastaen, som bliver æltet og rullet i hånden. Alt dette ledsages af et simpelt vinkort, men som er resultatet af en konstant og kontinuerlig udvælgelse for at give kunderne et passende udvalg af vine fra næsten hele landet, samtidig med at vi opretholder vores virksomhedspolitik, der prioriterer den bedste kvalitet til den bedst mulige pris.
... isbutik og ønsker at forfine og forbedre deres teknikker gennem opskriftsbalancering og en dybdegående studie af råvarerne både fra et kemisk og fysisk perspektiv, så de ved kursets afslutning kan udvikle deres egne opskrifter i henhold til de moderne isstandarder. Varighed af kurset: 40 timer (5 dage á 8 timer hver) Pris: 690,00 euro inkl. moms.
Spanien, Villajoyosa
Restaurante Pizza Amori, ny åbning i Cala de Villajoyosa - Benidorm, serverer autentiske italienske specialiteter, hjemmelavede pastaer og lækre originale libanesiske retter. Vi bruger de bedste ingredienser og opskrifter både fra Italien og Libanon, som har været brugt i generationer. I restauranten finder vi også et fantastisk udvalg af traditionelle og moderne retter. Vi forbereder alt fra...
Spanien, Malgrat De Mar
... heller ikke udsættes for kryds med andre allergener. Det er super-sunde is! Deres kommercielle og logistiske egenskaber er specifikke for hoteller, catering, institutioner, restauranter, hospitaler, ... det er gennem vores kunder, at vi formidler #momentalehop! På den anden side, Helados Tradicionales al Estilo Italiano, er divisionen, hvor de bedste hemmeligheder fra de italienske opskrifter...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play