Italien, Grassobbio
...geléer og chokoladeovertræk) og Sucrea (linje med aromaer og smagsstoffer, cremer, stabilisatorer til mousse og bavarois, fortykningsmidler og andre specialblandinger til konditori og gastronomi); derudover Kessler Gmbh (D) med mærket Kessko (produktion af mandelmel, marcipan, chokoladeovertræk) og Diabella (halvfabrikata til konditori uden sukker og saccharose).
Belgien, Roeselare
Carline forener fornyelse, raffinement og håndværk i et unikt og alsidigt sortiment af chokoladeprodukter. Vi lægger stor vægt på udvælgelsen af de råvarer, hvoraf mange er unikke for os. Vores chokoladeovertræk indeholder kun ægte kakaosmør og naturlig vanilje. Vores opskrifter bliver løbende forfinet og omhyggeligt anvendt af dygtige medarbejdere, der har adgang til et moderne maskinpark. Vores...
Frankrig, Quiberon
Opdag Caramélier®-Chocolatier Henri Le Roux, der er rangeret blandt de bedste chokoladeproducenter i Frankrig, som i 1977 skabte den berømte CBS® (Caramel au Beurre Salé), en vidunderlig smagsoplevelse uden lige! Den store chokoladeproducent Henri Le Roux har over 80 kreationer på sit cv! Han udvælger de fineste kakaobønner og de bedste chokoladeovertræk til sine kreationer med subtile fyld som...
...Lübecker Marzipan-Fabrik v. Minden & Bruhns GmbH & Co. KG producerer adskillige produkter til bagværksindustrien: • Marcipan-, Persipan- og nøddeblandinger; • Nødde-nougat- og mandelnougatblandinger; • Mørke- og helmælk-chokoladeovertræk samt hvid chokolade; • Hasselnødde- og mandelpræparater; • og alt dette i et bredt sortiment samt i økologiske produkter.
Grækenland, Kalybia
Hot baker producerer småkager med fyld af æble, chokolade, vanilje, honning, hasselnød, kanel, tahini, citron, jordbær, banan, mandel. Kranse, honningkager, mini og almindelige, både simple og med chokoladeovertræk. Individuelle tærter med fyld af æble, tahini, appelsin, citron, jordbær. Småkager med fyld, honningkager, kranse, grissini med sesam, grissini med chokolade. Hot baker producerer...
Populære lande for dette søgeord