Frankrig, Astaffort
Le Grand Bluff : Et univers af gastronomisk vegansk og økologisk Dyk ned i den velsmagende og overraskende verden af Le Grand Bluff! Vi har turdet at genopfinde klassikerne fra det franske køkken i en 100% plantebaseret og økologisk version. Mere end bare et mærke, repræsenterer Le Grand Bluff en passioneret bevægelse for en bæredygtig kost, der respekterer miljøet, dyrene og dit helbred. Opdag ...
Beliggende i Varreddes i Île-de-France er vores gård engageret i den bæredygtige dyrkning af durumhvede for at skabe håndlavede gårdpastaer i kort forsyningskæde. Grundlagt af en landbrugsfamilie gennem flere generationer, dyrker vi vores durumhvede og andre afgrøder på en miljøvenlig måde. I 2020 lancerede vi vores pasta-produktionsaktivitet på gården ved at bruge stenmølle-teknikken. Denne metod...
Italien, Carmagnola
Virksomheden Pasta Berruto spa ligger på via Sommariva, 139 i Carmagnola (TO) og har med stor passion været aktiv i pastaindustrien siden 1881. Familien Berruto har en århundredes lang erfaring inden for korn- og pastaproduktion. På det italienske marked opererer virksomheden med egne mærker samt kundemærker og samarbejder med de vigtigste nationale kæder. Pasta Berruto spa har i mange år...
Tyskland, Diepholz
Vi bygger kundespecifikke og skræddersyede ventilationssystemer med plast luft-luft varmevekslere til landbrugs- og industriventilation i galvanisering, plastindustrien eller sprøjtestøbning, fødevareindustrien som møller, pastaproduktion eller storkøkkener, luftaffugtningsanlæg med varmegenvinding til slik og gummivarer, foraffugtning af dragetilførsel, teglværker, ventilation til datacentre...
Italien, Modica
Frisk pastaproduktion - Lukket om mandagen...