Storbritannien, Chesham
...Traditionelt lavet højprotein snack, rig og velsmagende Biltong marineret i vores opskrift med autentiske sydafrikanske urter og krydderier, der er givet videre gennem generationer.
Frankrig, Malataverne
...Vi foreslår at servere en Grignan les Adhémar Rouge med: - En hachis Parmentier af oksekød. - Andepaté med grøn peber. - Marineret dådyrsteg. - Røget pølse med linser. - Steak tartare af oksekød. - Andeterine med grøn peber. - Chili con carne. Grignan les Adhémar Rouge er en vin produceret i Frankrig i Rhône-dalen. Det anbefales at servere den ved en temperatur mellem 14 og 15°C.
Belgien, Charleroi
Den Super Store Slagter i Charleroi er specialist i kødpakker til grill (spyd, marineret kød). Den tilbyder også et varieret udvalg af kød: oksekød, lam, kalv, svinekød, hest, fjerkræ.