Frankrig, Aboncourt-Gesincourt
PÂTURAGES COMTOIS er et kooperativ, grundlagt i 1985 ved fusionen af forskellige kommunale kooperativer mellem 1985 og 1996. Disse samfund, historiske producenter af emmental IGP Grand Cru label rouge, har diversificeret sig i produktionen af bløde oste med blomsterkruste og vaskede kruste. Efter at være blevet "Pâturages Comtois", har kooperativet fortsat sin diversificering med metton til cancoi...
Finland, Turku
...Ingredienser Pasteuriseret Mælk, Volterra Salt, Løbe, Mælkesyrefermenter Mælkens Oprindelse Maremma Fåremælk Volumen: 150g (±10%)...
Italien, Cadorago
Sacco System er det internationale biotech-center for fødevare-, nutraceutisk og farmaceutisk innovation og består af fire virksomheder: 1) Caglificio Clerici (grundlagt i 1872) producerer osteløbe i pulverform, pasta og væske og er markedsleder inden for enzymsektoren. 2) Sacco producerer mælkesyrebakterier, kosttilskud og startkulturer til fødevarefermentering, især til oste og mejeriprodukter...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play