Udforsk vores udvalg af hele oksekroppe, perfekt til professionelle slagtere og kødelskere af høj kvalitet. Hver krop stammer fra okser, der er opdræt...
Fiocchetto fås ved at skære fra svinekødet. Det adskiller sig fra den mere berømte culatello ved at være en magrere pølse med en delikat smag. I denne...
Som fårekød betegner vi dyr, der var ældre end 12 måneder på slagtningstidspunktet. Især karakteristisk for fårekød er den mørke farve og den grove fi...
Bred vifte af frysekarre. Fra 1 til 10 karre med plader på 600x800 eller GASTRONORM.
Mulighed for tilpasning
LANGSAM MADLAVNING og andre funktioner in...
Med adapter til hamburgerapparat.
Designet til høj produktivitet.
Chassis i rustfrit stål AISI 304 (kan vaskes med højtryksrenser), standard på rustfr...
At bruge færdigretter er ofte det bedste valg, når du har travlt, eller når dit køleskab er tomt. Ingen inspiration til at lave mad? Det er godt altid...
At bruge færdigretter er ofte det bedste valg, når du har lidt tid eller et tomt køleskab. Mangler du inspiration til madlavning? Det er altid godt at...
Produktionsvolumenet af syltetøj er 100.000 dåser om måneden. Produktionsvolumenet af grøntsagskonserves er 500.000 dåser om måneden.
Produkter fremst...
Pâtéer, terriner, rillettes eller regionale specialiteter, vi har mange forretter. Uden foie gras: de vil være velegnede til dine hverdagsmåltider, me...
Metal dåse til krimpning 1/3 lav (ca. 300 g.) 100x45 mm.
Karton med 280 stykker
REF:BOIC1013
Hovedmateriale: metal
Farve: guld
Kapacitet (l.): ca. 30...
Nøddesauce fra Tamaki vil være den bedste løsning til enhver grøntsagssalat. Også velegnet til ris, fisk, pasta. Men det er absolut perfekt – nøddesau...
Ægte emblem for den normanniske gastronomi, de traditionelle tarme er blevet genfortolket for at tilbyde en version med smag af hø.
Tænkt af kokken H...
europages-appen er her!
Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.