Tyskland, Quedlinburg
... henhold til DIN 18869-5 type B: Brugsområder, hvor type B er tilladt, f.eks.: Køkkenområder, madforberedelse, madudlevering, madopbevaring, opvaskekøkken Ikke anvendelig over termiske apparater med øget brandfare ifølge DIN 18869-5 Lang levetid Temperaturbestandig Vedligeholdelsesvenlig og næsten selvrensende Materialekvalitet (rustfrit stål 1.4301) forhindrer effektivt fastsættelse af rust og bakterier Maksimal separationsgrad 2 håndtag og monteringsmateriale (4 blindnitter) medfølger løst Særlig størrelser efter forespørgsel...
Frankrig, Cesson-Sevigne
... raffinerede gastronomi og løfter alt, hvad den rører ved. Farve: Mørkerød til sort Tekstur: Tyk og smidig Aroma: Udpræget vaniljeessens suppleret med cremede og søde noter Størrelse: 22-28 cm lang, 1,5 cm bred Vægt: 7-10 g pr. bælg Fugtighedsindhold: 30-35% Vanillinindhold: 1,8-2,4%...
Tyskland, Todtenweis
... dog lidt længere tid at blive helt glødet og klar til grillen, men det leverer til gengæld meget høje temperaturer over en lang periode. Så du kan grille i ro og mag uden tidspres. Quebracho er det rigtige valg for en saftig steak. Vores BBQuh kul fra Quebracho er lav i skadelige stoffer og producerer næsten ingen røg. Alligevel får dit lækre kød sin uforlignelige grillaroma. Kullet har en god kornet blanding med store stykker fra 40 til 140 mm og lover et førsteklasses grillresultat.
Tunesien, Tunis
...Vores Fell-pasta er korte pastaer lavet af 100% durummel. De har en lang tradition i den tunesiske gastronomi. KATEGORIER: Fødevaresektoren Pasta Fødevare Pasta korte Vægt tilgængelig: 500 g Kogetid: 7 min Vægt pr. karton: 12 kg Energiværdi: 350 kcal Proteiner: > 10,5 g Kulhydrater: < 75 g Fedtstoffer: < 2,5 g Fugtighed: < 13 % Askeindhold: < 1,1 %...
Spanien, Sevilla
...Empanada-skiver, Obleas til empanadillas, uden animalsk fedt. Egnet til veganske personer. Ideel til argentinske empanadas, paraguayske empanadas, bolivianske empanadas, chilenske empanadas, peruanske empanadas, uruguayanske empanadas. Pakker i dusinvis i blister under beskyttet atmosfære. Lang holdbarhed. Produktet er kølet eller frosset. Deres diameter på 14 cm gør dem meget nemme at arbejde med og giver mere produkt til forbrugeren. Optimale til hjemmelavet madlavning eller professionel catering. Los Reyunos, kvalitet og godt håndværk.
Italien, Ferrara
...BAKE OFF Italiana har produceret ovne i over 30 år. En meget lang erfaring opbygget over tid sammen med smagene og tendenserne i detailhandelen og blandt fagfolk i branchen. Fra et håndværksmæssigt udgangspunkt har det udviklet sig til en industriel virkelighed, idet det med beslutsomhed og styrke har gennemgået alle faser af sin virksomhedsskabelse, i harmoni med kravene fra det internationale...
...Vitis: 100% Arneis. Vinifikation: fermentering i franske egetræsfade og akacietræsfade. Modning: ophold "sur lies" i fade indtil den næste høst. Farve: intens strågul. Duft: elegant og kompleks, med noter af moden frugt godt blandet med akaciahonning og søde krydderier. Smag: salt og fyldig, med en lang og vedholdende eftersmag. Alkoholindhold: ±13,5%. Gastronomisk kombination: den er velegnet til forretter, delikate første retter, retter med fisk og hvide kød. Serveres ved en temperatur på ca. 8°C.
Vores virksomhed blev grundlagt i 1996. Med hovedkontor i Istanbul / Tyrkiet har vores virksomhed designet og produceret chokolade-, småkage- og kagemaskiner til mange virksomheder med 1200 m² indendørs areal og 20 specialiserede medarbejdere samt CAD-understøttet produktion. Som AkayGAM udvikler og producerer vi maskiner til forberedelse og formning, der anvendes i produktionen af chokolade, småk...
Frankrig, Brive La Gaillarde
...Tidligere kendt som "Vin Paillé", skylder denne nektar sin unikke karakter en lang tradition og kontrolleret lagring. Det er en festvin! Årgang 2015, 14 °. Flaske 50 cl.
Tyskland, Wilhelmsdorf
...Vores have- grill- og bålbord Håndlavet og bæredygtigt. AFSLAPNING OG Nydelse Vores designbeskyttede bålbord er reduceret til det væsentlige: - Vejr- og glødfast plade til udendørs brug. - Hjemmelavet egetræ (vejrbestandigt) - Bålkeramikskål (håndlavet), som opbevarer varmen og afgiver den under bordet. Bordet fremstilles i vores værksted i Oberschwaben. I designet spiller, udover formelle kriterier, især nytte og bæredygtighed en central rolle. Alle dele kan nemt (de-)monteres og er enkelt udskiftelige (kan genbestilles). Så du kan få glæde af dit bord i lang tid!
Italien, Rho
...Valoriani er den førende producent af træ- og gasovne fra Italien, og disse fås som kuppelovn byggesæt og færdige mobile ovne. Valoriani er den bedste producent, når det kommer til træfyrede ovne til gastronomi. Ovne fremstilles omhyggeligt i den italienske manufaktur af de bedste materialer og er specielt designet til brug i gastronomien. De holder varmen særligt konstant i lang tid og muliggør...
... bagben på grund af deres form og fedtfordeling, som derefter udsættes for salt. Under deres tørre- og modningsproces bliver de behandlet og klassificeret med den særlige omhu, der kendetegner vores Jamón Sybaris. Den langsomme tid, der går i vores kældre, giver dem særlige egenskaber og næringsstoffer, der gør dem ikke kun egnede til menneskelig konsum, men også til en af de største fornøjelser, som vores gastronomi kan tilbyde i dag. Særligt dedikeret til de mest krævende smagsløg.
Polen, Warszawa
... fremragende i forskellige brancher, fra gastronomi til detailhandel, samt tjenester og underholdning. De kan bruges både udendørs og indendørs, som en del af indretningen, skilte, markeringer eller dekorationer. Deres installation og vedligeholdelse er relativt enkle, og lang levetid samt lavt energiforbrug fører til besparelser og hurtigere tilbagebetaling af investeringen. Ved at investere i neonreklame øger virksomheden ikke kun sin synlighed, men fremhæver også den moderne og innovative karakter af sit brand.
Polen, Bydgoszcz
... vundet anerkendelse både i fødevareindustrien og i gastronomien. De fremstilles ved hurtigt at fryse rensede og omhyggeligt udvalgte fiskeportioner. Takket være denne teknologi bevarer råvaren sine smagsnuancer og næringsværdier i lang tid. I Danmark har frosne fiskeblokke fundet bred anvendelse i forskellige brancher, herunder fiskeindustrien, gastronomi og detailhandel.
Tyskland, Rietberg
...Den ekstra store kornstørrelse (40 mm - 140 mm) giver en særligt lang glød og perfekte grillresultater. Restaurant-professionel grillkul er fremstillet primært af bøgetræ, eg og asketræ og sikrer en langvarig glød. Anvendelsesområdet ligger især inden for gastronomi (steakhouse) og ved særligt store griller (svinggriller).
...Kassesystemer Made in Germany SCHULTES flextouch+ præsenterer sig med sin strålende 15 tommer glas-touchscreen og den kraftfulde bluepos® software, der kan håndtere selv de sværeste udfordringer. I kassepakken er alle de typiske funktioner for gastronomi allerede inkluderet, herunder fælleslicensen. Vores kasser fremstilles med særlig omhu i Tyskland. Det garanterer høje kvalitetsstandarder, en lang levetid og optimal service.
... certificeret efter Økotex Standard 100. FORDELENE VED VORES MIKROFIBER • Meget hurtig tørretid • Pletresistens • Lækkert blødt • Ingen skyllemiddel nødvendigt • Geruchsneutralitet • Hypoallergen og antibakteriel • Formstabil, fnugfri og farveægte • Lang holdbarhed • Flere tekstiler i én vask • Op til 50% energibesparelse...
Tyskland, Kirchenlamitz
... områderne kontor, gastronomi samt skoler og andre institutioner til vores sortiment. Vores produkter er udvalgt og videreudviklet med stor viden gennem årene. Vi anvender udelukkende materialer af høj kvalitet fra erfarne og anerkendte producenter. Mange af vores produkter er derfor også GS-certificerede. Vi lægger stor vægt på holdbarheden og lang levetid af vores produkter og tilbyder derfor en...
Portugal, Matosinhos
Vi udvælger og sælger online højkvalitets, håndlavede franske terroir gourmetfødevarer med lang holdbarhed. Vi stopper aldrig med at smage for at tilbyde dine kunder og medarbejdere fransk gastronomi i høj klasse med meget strenge udvælgelseskriterier. Mets Terroir fokuserer på franske gourmetkurve til B2B-gaver og glas: vi vælger de bedste forberedte håndlavede måltider, som du kan spise direkte...
Italien, Roma
... fødevarer, hvad enten de er pakket, friske, konserverede eller frosne, vine, alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer, træ og byggematerialer, samt civile og industrielle belægninger. > Pålidelig og effektiv global import/eksport. > Bredt udvalg af tilgængelige produkter. > Lang erfaring og opnået troværdighed. > Skræddersyede løsninger til jer.
Tyskland, Böhmenkirch
Kela - Din kompetente partner til udstyr af køkken og badeværelse. Vi tilbyder et omfattende sortiment til hoteller, gastronomi, offentlige institutioner samt private kunder på www.kela.de...
Italien, Vaiano-Loc. La Foresta
I seks årtier har Caseificio e Salumificio Pieragnoli Nilo været aktiv inden for gastronomi af høj kvalitet og bragt ægte og naturlige produkter til dit bord, som er resultatet af en lang toskansk og italiensk håndværkstradition. Virksomheden blev grundlagt i 1949, da Nilo Pieragnoli, efter mange år i fårehold på bakkerne i Val di Bisenzio, besluttede at starte en ægte produktionsvirksomhed inden...
Spanien, Villamayor De Santiago
Familieejet virksomhed med en lang tradition inden for fårehold og mere end 40 års erfaring som ostefabrikanter. Virksomheden opererer i dag gennem sine to divisioner i sine to lokationer i Villamayor de Santiago, Cuenca: OST og GASTRONOMI. I den gamle ostefabrik SANABRIA QUESOS fremstilles Queso Manchego DOP og specialiteter af fåremælk, gedemælk og blandinger, præcist som det altid er blevet...
Spanien, Miguelturra
... udvalg af gastronomi efter bestilling. Smag vores særlige menu "Asados", tilberedt i en brændefyret ovn og ledsaget af vores vine fra La Mancha, for derefter at samles med dine nærmeste i sofaområdet i salonen og nyde en lang eftermiddag.
Italien, Corsico
... række forskellige løsninger og idéer. Udforsk vores galleri fyldt med løsninger til dit arrangement. I 2007 blev et projekt realiseret, der er vokset ud af en lang erfaring inden for restaurationsbranchen, og som udspringer af en simpel og frisk entusiasme fra dem, der står over for en ny udfordring. Et projekt, der er blevet muligt takket være en innovativ og ung ånd, der er i stand til at...
Spanien, Pontecesures
... smagsløgene hos tusindvis af rejsende og turister, der har ønsket at tage en pause i det mest ikoniske overnatningssted i området. Siden romertiden har de mest kyndige smagsløg betragtet lamprea som en delikatesse. Denne fisk fanges af fiskerne fra Cesures til glæde for elskere af god gastronomi. Nyd den i A Casa do Río, tilberedt à la bordelaise, i empanada... Beliggende på en strategisk...
Tyskland, München
Den, der i dag ønsker at få succes inden for gastronomi og hotelbranchen, har en lang liste af krav og forventninger, der skal opfyldes - fra idéen over konceptet til realiseringen af klubben. Hvis du værdsætter en høj kvalitet og funktionel indretning, vil du drage fordel af vores Underbar-stationer til din cocktailbar. Vores cocktailbarer er ikke for alle, men for ægte kender. Er du på udkig...
Spanien, Benidorm, Alicante
... gastronomiske kreationer, skal du føle køkkenet, som vi gør. Hvis du troede, at udtrykket 'fra mark til bord' kun var en kliché eller kun var forbeholdt nogle få, så besøg os, og du vil opdage den restaurant, du har ledt efter i lang tid.
Schweiz, Trimmis
Gastro A. Walser GmbH tilbyder jobsøgende muligheden for at ansøge om de opslåede stillinger inden for gastronomi eller hoteljobs, samt arbejdsgivere muligheden for at opslå gastronomi jobs eller hotel jobs. Lang erfaring og succesfuld rekruttering inden for gastro rekruttering kendetegner virksomheden. Gastro jobs tilbydes i Schweiz, Østrig og Sydtyrol og er særligt succesfulde i formidlingen i vintersæsonen for jobs i Schweiz, for gastro jobs i Wien eller gastro jobs i Sydtyrol. Det kan betale sig at bruge jobportalen for gastronomi!
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play