...ristet kaffe
- Eftersmag: silkeagtig med noter af milde krydderier
Sammensætninger
- Ristet lammelår à la Provençale
- Hare à la royale
- Vildsvinegryde
- Ribben / Grillet kalveribben
- Mørk chokoladefondant...
Fra et virkelig verdensomspændende perspektiv, skaffer vi produkter i de vigtigste produktionsområder i Europa, Nord- og Sydamerika samt Fjernøsten. Vore hovedproduktgrupper er Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks og Dairy.
Som en fødevare- o...
...Nez
noter af røde og sorte frugter, let vaniljeagtige
Aftale madvin terrine af hare, oksefilet, fyldt lammelår på bund af kartofler, kanin i gibelotte eller chokoladefondant
Vinifikation opbevaring 1 år på franske egetræsfade (25% på nye fade og 75% på et år gamle fade)
Øje: tæt og mørk granatrød
Mund: bløde tanniner som tegn på lang levetid
Vinmagerens råd: serveres mellem 14 og 16°C
Alkoholprocent: 13,5%
Opbevaringstid: 5 til 12 år
Emballage: Karton med 6 flasker á 75cl
Domaine: Château Cantenac Brown
Appellation: Margaux
Årgang: 2016
Kultur: Bæredygtig
Label: Kontrolleret Ursprungsbetegnelse...
...Ingredienser:
- Sennepsfrø *
- Eddike *
- Havsalt
- 14 % urter (basilikum, timian, rosmarin, merian, kørvel) og koncentreret citronsaft
- Vand
-* Produkter fra økologisk landbrug
Brugsanvisning:
Denne sennep med 5 urter og provencalske smagsnuancer vil ledsage dine grillretter, stege, varme eller kolde kødretter og dine marinader.
Pensl den på dine grillretter, stege og lammelår for at bevare deres saftighed eller som bund i en tun tærte... en fryd.
Dette produkt fås også i glas på 100 g & 200 g...
Restaurante Salamanca la Leyenda er både en tapasrestaurant og en restaurant med à la carte-menu. Prøv vores sødbryst helt til vores lammelår. Giv din gane en hyldest.