Polen, Poniec
Velkommen til MIXT SP. Z O.O. Engros. Siden grundlæggelsen i 2011 har MIXT SP. Z O.O. opnået anerkendelse som en førende engrosforhandler og importør i Polen, der specialiserer sig i et bredt udvalg af nedsatte produkter. Vi er en veletableret virksomhed kendt for vores dedikation til kvalitet og exceptionel kundeservice, og vi stræber efter at sikre den bedste kundetilfredshed. Hos MIXT SP. Z O.
Frankrig, Grigny
FRANSK PRODUCENT AF ASIATISKE RETTER : For at give så mange som muligt mulighed for at smage på sine lækre produkter, har Mr WANG grundlagt virksomheden PÏNJA i 2018. Mr WANG, der er en elsker af asiatisk madlavning, har lagt sin ekspertise, sin kærlighed til smag og aromaer fra sit land i at skabe produkter, der er værdige til de bedste restauranter, alt sammen med respekt for traditionen. PÏN...
Storbritannien, Hexham
...Engros fryseoksekød og kødprodukter. Vores mål er at tilbyde samfundet de bedste kvalitetskød og kødprodukter til overkommelige priser. Køb i butik eller online, vi sender worldwide. For at afgive din ordre, kontakt: johnryantradingltd007@gmail.com...
Holland, Bv Nijkerk
...Den perfekte måde at nyde Rød Kongekrabbe på! Tilsæt til salater, forretter, eller server med kiks, flødeost og salsa. Tjek vores opskriftssektion for gode idéer! Vores Rød Kongekrabbe-skaller er allerede fjernet for at gøre dine festforberedelser nemme. Det samme fantastiske kvalitetskød som vores Rød Kongekrabbe-ben, men uden besværet med at fjerne skallerne! Vores Rød Kongekrabbe-kød er pakket i 2,5 kg blokke - en fantastisk måde at nyde en af Alaskas store skaldyr på. (5 pund minimum) OPBEVARING: Reefer Container – 18° C HOLDBARHED: 24 MÅNEDER...
Belgien, Nivelles
...Kvalitetskød i løs vægt og selvbetjening...
Frankrig, Rungis
...URODIS, din grossist af exceptionelt kød i Rungis, tilbyder et udvalg som leverandør af kvalitetskød, der opfylder kravene fra slagtere og de største restauranter. EURODIS, specialist i exceptionelt kød, har som aktivitet engros salg af luksuskød og tilbyder dermed luksuskød som exceptionelt oksekød såsom Wagyu, Kobe-oksekød og andre kødtyper. Som leverandør af exceptionelt kød udvælger EURODIS...
...DIN BEDSTE HUND TRÆNING ASSISTENT! 100% NATURLIG GODBITTER LAVET AF DET BEDSTE KVALITETSKØD VETERINÆR-BASEREDE OPSKRIFTER TOP KVALITET EMBALLAGE HÅNDLAVET FOR KVALITET...
Belgien, Waterloo
Import og eksport af kvalitetskød: Vi tilbyder frisk eller frosset oksekød. Tilgængelige certificeringer: Angus Beef; Halal; Økologisk. Vi importerer fra Argentina, Brasilien, Uruguay og Paraguay. Vore mærker: Urien Loza, Rioplatense, Estancia Norte, Frimsa, Quickfood.
Danmark, Haderslev
...Hovedområde:Import og eksport af kvalitetskød og fødevarer. Fersk- og frostvarer til detail, industri og engrosDENCON FOODS A/S er grundlagt i 1995. Vi leverer dagligt ferske og frosne varer fra vores autoriserede kølehus i Haderslev til detail, industri og engros.Vores vision er at levere de bedste og mest friske varer til vores kunder. Vi besøger løbende de steder, hvor dyrene produceres og...
Belgien, Antwerpen
Danckers Pluimveehandel er referencen for frisk, håndværksmæssig og høj kvalitetskød af vildt og fjerkræ i hele provinsen Antwerpen. Vi behandler hver forespørgsel fra vores kunder på samme fleksible måde for at kunne levere skræddersyet service og levering. Danckers fjerkræteam betjener slagtere, supermarkeder, markedshandlere, engrosvirksomheder, ... i hele provinsen Antwerpen.
Spanien, Valladolid
... kvalitetskød af okse. Vi er specialiserede i udskæring og forarbejdning af oksekroppe, og vi kan tilbyde de ønskede udskæringer til vores kunder. Udstyret med moderne og betydelige faciliteter tilbyder vi markedet fersk oksekød i enhver form, fra kroppe, kvarte kroppe, udskæringer, specialudskæringer, vakuumpakket eller pakket i beskyttende atmosfære. Castellana de Carnes handler også med indmad og biprodukter fra de dyr, de slagter. Castellana de Carnes S.A. er kvalitet i fersk oksekød.
Spanien, El Viso Del Alcor
Vi distribuerer kvalitetskød af oksekød, hvidt og iberisk svinekød samt lam i alle formater: kanaler, udskæringer, vakuumpakkede udbenede stykker, skiver og specialsnit osv. Vores distributionsområde er regionalt, ved hjælp af egen logistik. Siden 1980 har vi udført denne aktivitet med fremragende resultater både i produktkvalitet og i vores behandling af kunder.
Belgien, Rochefort
...L'autrucherie du Doneu tilbyder kvalitetskød fra strudse, der stammer fra deres egen produktion og deres eget godkendte slagteri. De strudseprodukter, der sælges på stedet, inkluderer: strudsekød (ren strudsefilet, strudse steak, strudsekød til pierrade, fondue, carbonnades), strudsecharcuteri (røget strudseskinke, strudse-pølse af ren kød, strudseleverpostej, strudse-landpâté), strudsenektar, strudseæg, strudsefjer, skind og lædervarer lavet af strudse. Strudseprodukterne er garanteret 100% naturlige. Der er mulighed for at besøge strudseopdrættet, butikken og smagslokalet for strudseprodukter.
Belgien, Bruxelles
Good Meat er en kødforarbejdningsvirksomhed med en århundredgammel tradition inden for kvæg og kød, som specialiserer sig i fremstilling af portioner og emballering af kvalitetskød importeret. Derudover har vi også et bredt udvalg af produkter baseret på hakket kød og færdigretter, som dagligt fremstilles med den nødvendige friskhed.
Belgien, Bruxelles
Walravens er et distributionsfirma for kvalitetskød. De tilbyder følgende produktlinje: hakket kød, sæsonbestemte produkter og halal. Målgrupper: hospitaler, plejehjem, kommuner, hoteller, foreninger, restauranter, cateringfirmaer, skoler,…...
Portugal, Garvão
A MONTARAZ er en virksomhed, der forarbejder kød fra det sorte svin, som er opdrættet på markerne, beliggende i Garvão, i hjertet af Alentejo, i kommunen Ourique, hovedstaden for det Alentejanske svin. Dette projekt opstod fra ønsket fra en gruppe producenter af det sorte svin, der er knyttet til forarbejdningen af dette kvalitetskød. Produktionen overvåges og kontrolleres på de associeredes...
Frankrig, Olonne Sur Mer
Beliggende i Olonne sur Mer, i Vendée (85), tilbyder La Boucherie Olonnaise sine produkter inden for kød, pølser og catering. Som mestre håndværkere inden for kød i over 10 år, tilbyder Aline og Sylvain kød og fjerkræ af første klasse, traditionelt håndlavede pølser samt lækre færdigretter. La Boucherie Olonnaise garanterer kvalitetskød fra lokale producenter: Limousin oksekød, Limousin kalv...
Portugal, Vila Nova De Santo André
...A MARQUES & MARQUES - SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA er en portugisisk virksomhed, der arbejder inden for charcuteri. Den ligger i det lette industrikvarter i Vila Nova de Santo André (Setúbal). Virksomhedens hovedaktivitet er produktion og salg af traditionelle portugisiske charcuteri-/pølserprodukter, hvor der primært anvendes kvalitetskød, som det er tilfældet med alentejana.
Frankrig, Lacaune
Grundlagt i 1956, er OBERTI-specialiseret i pølser og kødprodukter. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndværk, gamle opskrifter og moderne udstyr. De kødtyper, der anvendes til produktion af pølser og kødprodukter, er kvalitetskød fra lokale områder. Virksomheden producerer og tilbyder derfor pølser, coppa, bacon, saltede og tørrede skinker osv.
Frankrig, Amancy
...Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin har i over 30 år fremstillet og distribueret lokale produkter fra Savoie i Amancy i Haute-Savoie. Online salg af: håndlavede, gammeldags røgede charcuterier, tørrede pølser, pølser, diots, tørrede skinker & kvalitetskød fra svin online. Hos Maison Alpin ønsker vi, at den ægte smag af den savoyardiske sjæl skal afsløres for dig i en bid. Ikke mere...
Belgien, Retie
VanDrie Belgien fortsætter kæden under strenge kvalitetsstandarder med slagtning, udskæring og emballering af kvalitetskød. Den lukkede kæde er garantien for rent kvalitetskød. VanDrie Belgien har forskellige typer kunder: grossister, supermarkeder, slagtere og restauranter.
Den Brugse Internationale Kødmarked er specialisten i vakuumfrisk og frosset kvalitetskød til restauranter og storkøkkener. Også til levering til hjemmet er du kommet til det rette sted. Vi er specialiseret i oksekød, kalvekød, svinekød og lammekød. Desuden tilbyder vi den bedste balance mellem hygiejne, kvalitet, pris og service.
Belgien, Bastogne
...Bison & co blev grundlagt i 1990 og har opnået sit ry ved at levere kvalitetskød til Horeca, grossister og detailhandel. Handelen er i konstant udvikling. En løbende overvågning af markedet samt en beherskelse af de forskellige kødbehandlingsteknikker gør det muligt for Bison & co at imødekomme specifikke forespørgsler hurtigt. Målet for Bison & Co. er at levere kvalitetskød til dig. Denne...
Frankrig, Chemy
... kravene fra vores 1000 kunder i Frankrig og Europa. Båret af den 4. generation og en strategisk omstilling mod luksussegmentet, har gruppen oplevet betydelig vækst i de sidste 10 år. Dette har gjort det muligt at investere i et nyt, ultramoderne produktionsværktøj samt nye kontorer på den historiske lokation i Chemy. Lesage Prestige, gruppens lokomotiv, fokuserer på salg af kvalitetskød og...
Storbritannien, Huntingdon
Pedigree Polled Hereford kvæg, en besætning bygget med top Hereford tyre og Hereford-genetik fra hele verden. Vores fokus er på at producere en mælke- og muskuløs Polled Hereford besætning, med stort moderinstinkt, lave fødselsvægte og stærk vækst. Genetikken vælges for deres evne til at producere kvalitetskød fra græsbaserede diæter. Pedigree Polled tyre og Pedigree Polled kvier fra elite besætninger med høj sundhedsstatus. Altid et godt udvalg af Pedigree Hereford kvæg til salg, inklusive Hereford tyre med elite outcross-genetik.
Storbritannien, Chester Le Street
... forstod hurtigt, at den eneste måde at garantere denne konsistente kvalitet på, var at fremstille deres eget kebabkød, så ISTANBUL MEATS gik i gang med at blande deres egen opskrift ved hjælp af traditionelle krydderiblandinger og lokalt indkøbte kvalitetskød. Det resulterende kebabkød blev så populært, at andre kebabbutiksejere henvendte sig til ISTANBUL MEATS for at spørge, om de ville sælge dem...
Belgien, Stembert
... til at forvandle kødet til den ønskede tilberedning: bøffer, pølser, patéer, ... Fra gården til vores forretninger vælger vores chef selv det kvalitetskød, du finder på din tallerken. Det er denne kvalitetsgaranti, der har gjort, at PG Vian er blevet anerkendt for sin seriøsitet med hensyn til sikkerhed og kvalitet af sine produkter. Forbrugeren har ikke taget fejl. Han smager og kommer tilbage.
Frankrig, Luc La Primaube
BOUSQUET A. SARL er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1992 og specialiserer sig i skæring og forarbejdning af kvalitetskød. BOUSQUET A. SARL arbejder ikke med detailhandlen. Virksomheden har også godkendelse til distribution af økologisk kød og Label Rouge siden 2010 og er til stede i 5 departementer: Aveyron, Lot, Lozère, Tarn, Haute-Garonne.
Belgien, Liège
...Cobelvian er et belgisk kooperativ af kødproducenter. Cobelvian udvikler to svineproduktionslinjer: "Porc Cobelvian": et traditionelt kød, sporbar og produceret i overensstemmelse med strenge lovgivningsmæssige krav, som fremhæver landmændenes fokus på at levere et kvalitetsprodukt. "Porc du Pays de Herve": et differentieret kvalitetskød, produceret i overensstemmelse med specifikationerne, certificeret gennem en ekstern kontrol, der strækker sig helt til slagteriet.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play