Spanien, Montcada i Reixac-Barcelona
Siden sine begyndelser har Max Zander været kendetegnet ved kvaliteten af sine produkter, der er fremstillet håndværksmæssigt i den originale tyske stil. Siden 1968 har vi arbejdet på at opretholde den samme kvalitet, der har gjort os værdige til jeres tillid. Hos Max Zander udsætter vi vores produkter for et strengt kvalitets- og fødevaresikkerhedssystem, fra udvælgelsen af friske råvarer og in...
Frankrig, Maubeuge
... mest duftende krydderi fra Middelhavsområdet! Den strenge og vedholdende udvælgelse af vores leverandører er den vigtigste ingrediens i vores succes. Vores grønne anisfrø kommer typisk fra lande i Middelhavsområdet som Spanien, Syrien, Tyrkiet, Grækenland eller Egypten. Den grønne anis er en ægte kilde til smag og er en af de mest anvendte anisplanter. Det er et kraftfuldt krydderi, der giver kød en let krydret smag med afrundede noter af lakrids. Reference: ART0033...
Spanien, Cox (alicante)
...De krydrede banderillas er spyd lavet af løg, peberfrugt, oliven fyldt med peber, stærk chili og agurk. Den styrke, som chilien giver disse spyd, er lige præcis den rette til at nyde denne forret i selskab med andre og sammen med en kold øl.
Tyskland, Stegaurach
...Perfekt til grillen og fyldt med smag! Krydret, rå, med en spiselig vegansk belægning Chunky, saftig tekstur for en behagelig mundfølelse Cirka 10 cm lang Pro-tip: Spyd med grøntsager på grillen.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Shish kebab betragtes som en ret fra den kaukasiske køkken, og navnet stammer fra det tyrkiske ord "shish" - spyd. Således er "kebab" i bogstavelig forstand en ret, der steges på et spyd. Sammensætningen af krydderiet til grill inkluderer kun naturlige ingredienser, som vil give en unik krydret smag og aroma til grillen. Brug krydderiet til at forberede marinaden og som topping til grill, grill...
Spanien, Valencia
... BEGIVENHED HVOR SOM HELST I SPANIEN MED ALLE GARANTIER FOR SUCCES. VORES FORHOLD MELLEM KVALITET OG PRIS ER UOVERTRUFFEN. VI ER PROFESSIONELLE. med groft salt og hvidløgsolie. 2 timers tilberedning. -Koteletter og Michanas, krydret med peber-salt. SVIN: - Hele pattegrise, tilberedt på spyd eller grill. Krydet med saltlage, vin, citron og aromatiske urter. 4 timers tilberedning. •- Iberiske ribben på grill, krydret med peber-salt og chimichurri. 3 timers tilberedning. -Lår på grill, fyldt med bacon og krydret med peber-salt og krydderier.
Italien, Bagnoli Del Trigno
...Arrosticini lavet med udvalgt svinekød, krydret med naturlige krydderier typiske for regionen Molise, pakket i praktiske frostlagte pakker for at muliggøre delvis forbrug af indholdet, tilgængelige i to størrelser: 100 stk. og 225 stk.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play