Frankrig, Liverdun
Bloch, en familiedrevet virksomhed med to hundrede års historie baseret i Grand-Est, blev grundlagt i 1811. Den var oprindeligt beliggende i Alsace nær Strasbourg. I 1870 blev virksomheden flyttet til Lorraine i forstæderne til Nancy, hvor den producerer supper og bouillon. Det er først i 2000'erne, at virksomheden bliver opkøbt af HIGY, som fokuserer sin aktivitet på kulinariske hjælpemidler. Un...
Belgien, Estaimpuis
...Tiden går, mode skifter, men alle gør deres yderste for at servere deres gæster det allerbedste. I dag har brunch erstattet morgenmad, og cocktailfester er meget mere fornøjelige end ceremonielle banketter. Det er netop derfor, at Dely Wafels fik idéen til at udvide sit sortiment med en saltvaffel. Enhver topping er tilladt! Ost, kød, fisk, skårne eller terninger af rå grøntsager, skiver eller kugler, skaldyr, grøntsagskonserves fra markedet osv. er de lækre muligheder, der er lige så behagelige for øjet som for ganen.