...JOSEFA Pesto sauce er friske og aromatiske saucer lavet af duftende maltesisk basilikum, nødder, ost, olivenolie og hvidløg. Basilikum Pesto er en perfekt sauce til pasta kogt al dente. Kan også serveres som tilbehør til fiskesaucer, pizza toppings og kanapéer.
Italien, Sassello
... niveau af varme, som gør det muligt for hovedingredienserne at træde frem. Lækkert aroma af ristet peber. En lækker hot sauce, der oprindeligt stammer fra Nordafrika. Produktet har en holdbarhed på 30 måneder, og flere formater er tilgængelige.
Frankrig, Perriers-Sur-Andelle
...at maden varmes uden at brænde eller tørre ud, hvilket bevarer smag og tekstur for klar-til-servering bekvemmelighed.\n","- Dimensions: 375(H) x 330(Ø) mm\n":"- Dimensioner: 375(H) x 330(Ø) mm\n","Material ::Painted steel\n":"Materiale ::Malet stål\n","- Maximum temperature: 98°C\n":"- Maksimal temperatur: 98°C\n","- Removable inner pot for easy cleaning\n":"- Aftagelig indre gryde for nem...
Grækenland, Corinth
...En innovativ kombination af snegle og en klassisk middelhavssauce med basilikum. Bland saucen med enhver form for pasta, ris eller quinoa. Du kan også tilsætte den i en couscoussalat eller smøre den på en sandwich. Klar sauce, bare opvarm og nyd!
Frankrig, Grigny
...En vegetarisk og endda vegansk sauce klar til brug med 86% grøntsager. En eksotisk smag takket være kombinationen af gurkemeje, koriander og kanel, som vækker alle sanser. Selvfølgelig er det en ideel sauce til en lækker, sund og vegansk pasta- eller risret.
Holland, Nuenen
...Unagi er det japanske ord for sødvandål. Denne er blevet spist i Japan i over 5.000 år og er derfor en essentiel del af kulturen og køkkenet. Unagi bliver grillet eller stegt og forsynet med en sød marinade baseret på soja. Vores Unagi opdrættes i Kina og Taiwan. Herefter marinerer vi ålen i den søde Kabayaki sojasauce. Sødvandålen leveres i butterfly fileter, med 20% Kabayaki sauce. Brug Unagi for eksempel som topping til unagi sushi (nigiri eller tamaki) eller i en bowl.
Italien, Casoria
...færdiglavet sauce baseret på løg og kød til food service og detailhandel...
...forårsruller og sommeruller, kødboller, tofu-nuggets, tortillas, chips, spareribs, tacos og meget mere. For den bedste smag og kvalitet anbefaler vi at servere saucen ved stuetemperatur. Portioner efter behov, klar.
Tyrkiet, Kilis
...alle linjer er lavet af fødevaregodkendte materialer - maskinerne har opnået ISO- og CE-certifikater - 1 års garanti - den fungerer med gas eller diesel - den er fuldautomatisk. - den arbejder med pneumatiske systemer - ovnen kan modstå høje temperaturer. Evne til at passe ind i store og mellemstore steder. Vores ingeniører er klar til at planlægge dit sted.
Italien, Ponte Galeria
... mirin, og grillet. Ålen skæres længderetning, er helt udbenet og derefter spiddet. Sådan forberedt er ålen klar til at blive grillet på binchotan eller hvidt kul (et vegetabilsk kultypisk for Japan, der er foretrukket af unagi- og yakitori-kokke, fordi det ikke afgiver røg og absorberer de mest ubehagelige lugte). Efter en første grilning, der fremhæver umami'en i kødet, dampes ålen for at fjerne overskydende fedt.
Frankrig, Pleucadeuc
...• Geléede saucer, både salte og søde, i IQF terninger på 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 eller 12x12x12 mm • Smør og krydderier i IQF terninger på 8x8x8 mm EGENSKABER • Klar til brug • Mulighed for tilpasning af modstandsdygtighed over for kolde behandlinger og tekstur ved varme ANVENDELSER • Markører til pølser, hakkebøffer, nuggets… • Toppings til pizza FORPAKNING • Pose på 10 til 15 kg • Karton på 10 kg OPBEVARING • 12 til 18 måneder ved -18°C NOGLE EKSEMPLER PÅ OPSKRIFTER • Hvidløg / persille • Ketchup • Tomat • Mexicansk • Karry • Sennep • BBQ • Ost...
Storbritannien, Widdington
...For at bevare og fejre den naturlige smag af vores produkter har vi besluttet ikke at tilsætte andre krydderier, og vi har overladt det til forbrugerens skøn at vælge den perfekte dip-sauce til at ledsage kød-snacks. • Klar til at spise • En rig kilde til naturlige proteiner • Minimum mængde af fedt og kulhydrater • Giver dig den energi, du har brug for hele dagen • Ideelle snacks mellem...
Nordmakedonien, Kocani
...KIRSEBÆRPEBER I TUNDE FOR INDUSTRIEN I SALT OG SUR LAGE - UDEN KERNE OG KLAR TIL FYLDNING - HELE MED STRØMME - TIL SAUCE, PATÉ OG BRUSCHETTA...
Frankrig, Mietesheim
...Raifortssauce er en klar, klar til brug sauce, der er beregnet til at blive opvarmet. Den tilføjer en behagelig krydret og peberagtig smag til alle dine retter med kød, fisk eller endda grøntsager. Rig på vitamin C, er raifort lavet af en fransk rod, der dyrkes i Alsace og skrælles manuelt. Ingredienser: Vand, raifortrødder, solsikkeolie, mælk, eddike, hvedefiber, majsstivelse, fortykningsmiddel: guargummi, xanthangummi, salt, naturlige aromaer, syre: citronsyre, konserveringsmiddel: natriumsulfid.
Tyskland, Düsseldorf
...Low Carb Shirataki Nudler. Kun 8g kulhydrater pr. 100g. Vegan, Glutenfri, Fedtfattig. Ingen kunstige tilsætningsstoffer. Low-Carb Shirataki Nudler. Kun 8g kulhydrater pr. 100g. Vegan, Fedtfattig, Glutenfri, Smagsneutral. Nudlerne er klar til brug, smager rigtig godt med en veltilberedt sauce og giver hurtig og langvarig mæthed takket være den opløselige fiber (Glucomannan). Ingen speciel opbevaring nødvendig.
Frankrig, Aiguilhe
... (sort race fra Velay), kalv fra Velay og Forez, fin fedt fra Mézenc, svin fra Haute-Loire. Kalvehoved, svinefødder, maouche lozérienne, potée auvergnate, kylling i gryde, blanquette de veau. Udvalg af traditionelle franske saucer, sauce gribiche, sauce meurette, sauce ravigote, sauce verte, sauce madère, sauce à la diable, aioli. Udvalg af pestoer med urter, pesto med bjørneklo, pesto med brændenælder. Sosse, gravy sauce, produkt fra Frankrig, traditionel fransk madlavning tilberedt af en kok. Arbejde på bestilling.
Populære lande for dette søgeord