Alsim Meat Distribution SRL er et rumænsk slagteri dedikeret til slagtning, udskæring, emballering og distribution af oksekød og fårekød, både i form af karosser og udskårne stykker. Med en omfattende erfaring inden for området er vi stolte af de høje kvalitetsstandarder, vi overholder i alle faser af produktionsprocessen, fra modtagelse af dyrene til levering af de færdige produkter til kunderne.
...men det var først i 2005, efter vores etablering på M.I.M., at vi kunne udvikle os mod fremstilling og distribution i engros og halv-engros i Belgien.
Vi er meget krævende med hensyn til smag og kvalitet af vores kød, der er beregnet til fremstilling af spyd.
Vi tilbyder et stort udvalg af kød, herunder rødt kød fra okse, lam, kalv og svin. Vi sælger også foie gras. Vores kød er certificeret økologisk og eksporteres friskt.
...La Polli Azzolina beskæftiger sig med opdræt og slagtning af fjerkræ, produktion og udskæring af kød. Anerkendt med CE-mærket IT 1047/M. Grundlagt i 2003, er vi i dag især til stede på det afrikanske marked. Detail- og engroshandel med frisk og frossen kød, kylling, høne, kalv, svinekød. For yderligere information bedes du kontakte os på vores e-mailadresse.
Specialist i handel med friskkød og indmad fra okse, kalv, lam og svin, samt verdensbovine kød og eksklusive kødtyper.
Vi tilbyder et skræddersyet udvalg til vores kunder for bedst muligt at imødekomme behovene hos slagtere, pølsemagere, cateringfirmaer, detailhandel og restauranter.
Takket være et tæt samarbejde med vores leverandører nyder vores kunder godt af garanteret friskhed og den exceptionelle kvalitet af produkterne.
En strategisk beliggenhed på det nationale interessemarked (MIN) i Rungis gør det muligt for os at levere dagligt til hele Frankrig.
... forbrugerorienteret: Friskkød fra kalv, okse, svin, lam, hest, mælkegeiter og fjerkræ, udbenet eller portioneret, i bulk, vakuumpakket eller under beskyttende atmosfære. Tilberedte kødprodukter af alle kødtyper: stegt, kogt eller endda friturestegt.