... frisk fisk samt til frosset kød
Produkter med knogler såsom skanker / osso buco og suppeben
Produktion af portioner med samme vægt såsom koteletter
På grund af sit design og adskillige varianter er det det perfekte værktøj til industriel brug
Spænding: 230 V / 400 V trefaset strøm
Kabinets materiale: Rustfrit stål
Installationsområde (L x B): 440 x 500 mm / 17,3" x 19,7"
Maks. dimensioner (L x B x H): 800 x 777 x 1600 mm / 31,5" x 30,6" x 70,0"
Produktstørrelse: Højde: 330 mm / 13,0"
Bredde: 10 - 290 mm / 0,4" - 11,4"
Beskyttelsestype: IP55...
...Vi kan tilbyde den vertikale og horisontale kød tromlemaskine, vi producerer, med følgende funktioner:
- Timevis produktbehandlingskapacitet fra 300 til 1.000 kg
- Kølet
- Ske omrøring
- Bevægelse af produktblanding og produktafladning
Med disse funktioner leverer vores maskiner produktet,
- Marineret / Marineret
- Det mørner kødet.
- Blander det
- Det er som at hvile i 36 timer
- Det...
... supplerer de naturlige enzymer i oksekød, og ved at gøre dette hjælper de med at forbedre smagen og kvaliteten af kødet. Thamnidium (svampeart) er især kendt, da den producerer kollagenolytiske enzymer, som i høj grad bidrager til mørthed og smag af tør gammelt kød.
På grund af den dyre tørre proces har det forberedte kød indtil nu kun været tilgængeligt på elite restauranter og hoteller...
...Luftfri slackfyldning – kalibre op til 200 mm
ICA er den ideelle maskine til store kalibre og formede produkter op til en kaliber på 200 mm. Fibrøse, kollagen- og plastkapsler kan behandles. Den innovative iris-separator gør ICA ideel til produktion af store mængder som skiverprodukter, formet skinke, selv dem lavet af hele muskler.
Forbehold for tekniske ændringer.