...Traditionelt lavet højprotein snack, rig og velsmagende Biltong marineret i vores opskrift med autentiske sydafrikanske urter og krydderier, der er givet videre gennem generationer med blot et strejf af hvidløg.
...Farven kan variere fra en let rød-orange til en mørk rød, og smagen kan være alt fra bitter varm til sød varm. Anvendelser: den varme røget paprika bruges almindeligvis i retter som goulash, en langsomt kogt gryderet med rødt kød, grøntsager, løg, kartofler og creme fraiche som det afsluttende element på retten. Det er en god idé at varme krydderiet op med en smule olivenolie i mindre end et minut ved lav varme for at frigive dens naturlige smag.
Pakke: 125g, 250g og løs.
...chorizo i naturlige tarme med sin blomst, perchespølse, rullet ventrèche (fransk pancetta) og flad. Vi fremstiller også kogt charcuteri: hjemmelavet hvidløgspølse, baskisk paté med Espelette-peber, vores berømte bedstemorpaté (med cognac, fløde og små svampe), kogt skinke, boudin med béarnais-kød, galabar-boudin og boudin brasse med kød, samt terrine af svinefødder. Derudover producerer vi marinerede kød til grillning som vores berømte grillskinke à la Lomo og friske pølser.
... fremragende kilder til protein og letfordøjelige kulhydrater.
Med mindst 10 ingredienser, der hjælper med at styrke kroppens naturlige forsvar.
Det tekniske punkt
Hvad er kyllingemel?
Kyllingemel er fremstillet af kødog skind fra kogt kylling, der er tørretog malet. Vandet er derfor stort set fjernet under forarbejdningsprocessen. En måling af mel har samme ernæringsværdi som 5 målinger af kylling.
...Friske ærter spises ofte som en tilbehør, med kogtog krydret smør og/eller mynte. Salt og peber tilsættes normalt også til ærterne, men først når de serveres. Friske ærter bruges også til at forberede kød tærte bagt i en form, salater og gryderetter med ris eller kartofler og grøntsager. Ærter koges og bruges til supper og hovedretter, såsom ærtegrød. I dag bliver ærter normalt kogt eller stuvet...
...Jo finere de tørrede svampe er malet, desto stærkere er deres smag. Champignon, tørretog knust til en størrelse på 1-4 mm, opbevares ideelt og er velegnet til at forberede en bred vifte af retter. Små svampekrummer er en ideel base for lækre saucer og sovs. Smagen af champignon fremhæves især klart af fløde og ost. Pasta kogt med en sådan cremet svamp- eller ostesvampsauce er ikke kun aromatisk...
...grossister, handlende. Råmateriale anvendt til produktion af pølser, salami, kogt skinke, tørretkød, pålæg, frankfurtere, bacon. Biproducter som indmad, knogler til kæledyrsfoder, svineskind og fiskskind, fiskskæl til kollagenproduktion.