... topping på en smuk pocheret frugt, på en æbletærte...
Mindestholdbarhed*: 3 år
Nettovægt: 370g og to formater 750g for Abricot de Provence og Jordbær.
Sukkerindhold: 62%
Distributionskanal: Virksomheden Confit de Provence har valgt at differentiere visse serier afhængigt af deres distributionsnetværk. Således vil du finde mærkerne Vergers des Alpilles samt deres variant Vergers Bio i de store og mellemstore butikker i dit område.
...Maison Lesage
Pâte de fruits fra Provence dækket med praliné gianduja lavet af mandler fra Provence og frugtdækning.
Opbevaring på et tørt sted mellem 16 og 20°c.
Ingredienser sukker, kakaosmør, mandler fra Provence, kakaopasta, skummetmælkspulver, dehydratiseret glukosesirup, stabilisator sorbitol i pulverform, abrikos, kirsebær, figner, jordbær, vand, jordbær, kirsebær, figen, abrikos, geleringsmiddel pektin, overfladebehandlingsmiddel arabisk gummi, citronsyre, sojalecithin...
... nye, usædvanlige og særlige opskrifter til vores marmelader og overraske vores kunder med sæsonbestemte nyheder. I dag har vi over 100 varianter af spread i vores sortiment, hvor der hvert år kommer nye spændende varianter til. Vores udvalg spænder fra klassiske søde kombinationer som jordbær-rabarber til usædvanlige varianter som blodappelsin-mango-kokos & kanel og til salte spreads, der passer perfekt til kød eller ost.