Frankrig, Épaignes
...Jordbær NYHED 219 - DE HVIDE...
Frankrig, Puyricard
... topping på en smuk pocheret frugt, på en æbletærte... Mindestholdbarhed*: 3 år Nettovægt: 370g og to formater 750g for Abricot de Provence og Jordbær. Sukkerindhold: 62% Distributionskanal: Virksomheden Confit de Provence har valgt at differentiere visse serier afhængigt af deres distributionsnetværk. Således vil du finde mærkerne Vergers des Alpilles samt deres variant Vergers Bio i de store og mellemstore butikker i dit område.
Frankrig, Arles
...Maison Lesage Pâte de fruits fra Provence dækket med praliné gianduja lavet af mandler fra Provence og frugtdækning. Opbevaring på et tørt sted mellem 16 og 20°c. Ingredienser sukker, kakaosmør, mandler fra Provence, kakaopasta, skummetmælkspulver, dehydratiseret glukosesirup, stabilisator sorbitol i pulverform, abrikos, kirsebær, figner, jordbær, vand, jordbær, kirsebær, figen, abrikos, geleringsmiddel pektin, overfladebehandlingsmiddel arabisk gummi, citronsyre, sojalecithin...
Tyskland, Markt Schwaben
... nye, usædvanlige og særlige opskrifter til vores marmelader og overraske vores kunder med sæsonbestemte nyheder. I dag har vi over 100 varianter af spread i vores sortiment, hvor der hvert år kommer nye spændende varianter til. Vores udvalg spænder fra klassiske søde kombinationer som jordbær-rabarber til usædvanlige varianter som blodappelsin-mango-kokos & kanel og til salte spreads, der passer perfekt til kød eller ost.