...Denne blanding bevarer den intense og dybe smag af en ægte italiensk espresso. Paranà Decafineret Kaffe er meget let at fordøje, har et reduceret indhold af koffein, og den består af høj kvalitet Arabica kaffebønner, der er behandlet med en af de bedste decafineringsmetoder. Resultatet er en tæt og nøddeagtig crema, med en fyldig karamelaroma og nuancer af chokolade og vanilje.
Italien, Sizzano
...KOMBINATION Mørk chokolade og tobaks FARVE Klar amber AROMA Noter af brændt eg Vanilje og krydderier TEMPERATUR: 20-22 °C ALKOHOL: 40% vol...
Italien, Prato
...Vores sirupper er den ideelle ledsager til alle kaffe- og mælkebaserede drikke: espresso, cappuccino, chokolade, macchiato, mocaccino, caffe latte, latte, amerikansk kaffe osv. Vores "Coffee syrup" (Kaffesirupper) er resultatet af mange års forskning og udvikling. Med den største omhu og passion, som altid kendetegner os, har vi udvalgt de bedste råvarer for at give vores forbrugere et perfekt...
...Naturligt hævet kage i form af et brød dækket med glasur af hasselnødder "Piemonte" IGP. Dejen, som har en gul farve, er beriget med kandiseret citronskal og sultanrosiner. - Naturligt hævet kage i form af et brød dækket med glasur af hasselnødder Piemonte IGP og kakao. Dejen, som har en gul farve, er beriget med mørk chokolade. - Naturligt hævet kage i form af et brød dækket med glasur af mandler. Dejen, som har en gul farve, er beriget med sultanrosiner.
Italien, Palagianello
... Planifolia: mere end 95% af verdens produktion, mange siger, at "det er aromaen af vanilje". Den eneste variant, der er etableret i Madagascar, men også i Mexico, PNG, Indien, Komorerne... Tahitensis: resultatet af et kryds mellem Planifolia og Pompona varianterne, de er mest kendt fra Tahiti eller PNG. Det er takket være vores viden og knowhow, at vi har samlet de bedste varianter af vanilje for at tilbyde dig et udvalg af varierede og exceptionelle vaniljebælg.
Italien, San Pietro Clarenza
...perfekte til at servere ved borde i restauranter, barer, te-sale osv.) eller i elegante pakker til udstilling på hylder eller i hjørner. Ingredienser: Sicilianske mandler, sukker, Honning fra Etna (appelsinblomst) æggehvide (naturlig, ikke frysetørret) Pistacienødder, chokolade / Vanilje...
Italien, Torino
...Cod. MODI 01 U/M Kg KASSE pr. Kg 2 Beskrivelse Fyldt med Vanilje- og Romkastanjecreme indhyllet i en skal af fin 58% Mørk Chokolade eller 32% Mælk Chokolade.
Italien, Trino
...GOURMET CHOKOLADE: CHOKOLADE SWIRL CREME MED HASSELNØDDE CRUNCH OG MERINGUE BUND. GOURMET SUR KIRSE: SUR KIRSE SWIRL CREME, BLØD SPONGE CAKE I BUNDEN. KAFFEKOP: LÆKKERT KAFFE IS. VANILJE OG KAKAO KOP...
Italien, Sesto Fiorentino
... smag, til en behagelig drik, der kan nydes flere gange i løbet af dagen for et energiboost. Den kan nydes derhjemme eller på kontoret i en kop, eller tilberedes og tages med i hverdagen. Amerikansk kaffe er et fremragende alternativ til espresso eller moka-kaffe, som vi italienere er vant til. Emballagen med friskhedsbesparende ventil bevarer produktet trods forbrug over tid. AROMATISK PROFIL Aromatisk kaffe med en delikat smag, med eftersmag af kakao, vanilje, chokolade, blomsteragtige noter og tørret frugt.
Italien, Monchiero
...hasselnøddemasse) Smørepastaer med 55% hasselnødder og kun 3 andre ingredienser: sukker, kakao (eller mælk) og vanilje. Hasselnøddetærter (hasselnødder, sukker, æg) Chokolade og chokoladeprodukter kombineret med hasselnødder. Praliner, plader, plader med hele hasselnødder, påskeæg. Vi kan levere emballager, der er velegnede til detailhandel, eller større formater til bagerier og isbutikker. For større mængder er det muligt at tilpasse opskrifterne til kundernes behov.