Italien, Caltanissetta
... dette rammeværk finder vi de traditionelle smagsvarianter og de produktnyheder, vi har udviklet gennem årene til barer, bagerier, restauranter, catering og hoteller. De behandlede produkter: Håndlavet is i 3 kg bøtter; Basis for håndlavet is (UHT) i Bag in Box (forskellige smagsvarianter), klar til at blive pisket og kan opbevares ved stuetemperatur i 12 måneder; Klar base til soft ice; Kaffesirup, granuleret citron til slush ice; Sorbeter, trøfler, enkeltportioner semifreddo og parfait til HO.RE.CA. sektoren;...
Italien, Sambuca Di Sicilia
... KVALITET.... VIRKSOMHEDEN HAR EN KATALOG FOR DESSERTER TIL RESTAURANTER, SOM OGSÅ ER I TOPKLASSE. A) HORECA SEKTOR DISPLAY AF: 1) SOGNI DI PAPA', 2) ETNEI, 3) RIBERESI, 4) MANDELCRUNCHIES, 5) MANDELSTIKKE, 6) ROSYCHOCK (PUFFET RIS MED CHOKOLADE OG EN BLANDING AF MØR OG MÆLK CHOKOLADE), 7) SNESKIKKER, 8) PLUM CAKE AF TUMMINIA. B) RESTAURANT DEN ENESTE ISKIOSK I VERDEN, DER PRODUCERER 45 TYPISKE...
Italien, Spoleto
...Vi leverer til distributører, restauranter, hoteller, Ho.Re.Ca-kanalen, catering og private. Siden åbningen har Wild Italy gjort sig bemærket for sit uovertrufne engagement i at imødekomme sine kunders behov. Vi er specialiseret i friske trøfler. Vores hovedkontor ligger i Italien. Leveringen er hurtig inden for 24/48 timer. Kontakt os for yderligere information.
Italien, Venafro
Produktion af friske trøfler, trøffelprodukter fra Molise og Abruzzo. Vi bruger kun 100% lokale trøfler fra Molise og Abruzzo. Vi har FDA-godkendelse til det amerikanske marked. Vores kunder er restauranter, gourmetbutikker og indkøbere, og vi eksporterer til Schweiz, Storbritannien og USA.
Populære lande for dette søgeord