Italien, Giuliano
...Mel "00", sukker, æg, smør, fedt og vegetabilske olier, appelsinpuré, vanillin. FYLD: Køer ricotta, hvede, sukker, æg, pasteuriseret æggeblanding, sødmælk, kandiseret appelsin, aromaer, vanillin.
Italien, San Pietro Clarenza
...perfekte til at servere ved borde i restauranter, barer, te-sale osv.) eller i elegante pakker til udstilling på hylder eller i hjørner. Ingredienser: Sicilianske mandler, sukker, Honning fra Etna (appelsinblomst) æggehvide (naturlig, ikke frysetørret) Pistacienødder, chokolade / Vanilje...
...Pakket i tyl Ingredienser: Blødt hvedemel type '0' – Smør – Rosiner – Mandler – Friske æg (æggeblomme) – Sukker – Honning – Salt – Gær – Aromaer – Fyld med mandelpasta.
Italien, Monchiero
... Piemonte I.G.P.", rørsukker, kakao, Bourbon-vanilje. Kan indeholde spor af andre nødder, mælk og gluten. Opbevares på et køligt og tørt sted i maksimalt 9 måneder. Næringsværdier pr. 100g produkt: Energi 544 kcal / 2276 kj Fedt 38g heraf mættede 4g Kulhydrater 45g heraf sukker 37g Proteiner 10g Fibre 7g...
Italien, Mazara Del Vallo
...Lækre monoportioner af Siciliansk Cassata lavet med fåremælk ricotta, mandelpasta, svampet kage og dækket med et tyndt lag af mørk sukker glasur.
Italien, Giarre
...Produktion af 30 smagsvarianter af Siciliansk håndlavet granita, lavet efter traditionel metode med kun vand, sukker og frugt, ingen fortykningsmiddel eller farvestoffer, kun frisk frugt fra området, allerede pisket og klar til brug, kan opbevares med en holdbarhed på 1 år. Distribution i hele Europa, inklusive Storbritannien og Schweiz.
...Ricottakager er specialiteter fra vores tradition. Forberedelsen Den friske ricotta tørres grundigt og drænes i køleskabe, hvorefter den blandes med den rette mængde sukker og placeres i sterile spande. Efter emballeringen bliver spandene ført ind i det termiske nedkølingssystem, hvorved ricotta-cremen med sukker inden for få timer bringes ned til en temperatur på -18° C og opbevares i specielle rum. Denne proces sikrer et produkt af høj kvalitet. Fås i formaterne: Kg 1,2 (enkeltpakke) og en enkeltportionstort med 110 g (pakke med 12).
Italien, San Giorgio a Cremano
...Professionel Brænder Til Karamellisering Af Desserter Eller Til At Forme Is-skulpturer, Med Justerbar Flamme, Til En Original Og Klassefuld Bageri. Beskrivelse Professionel Brænder Ideel Til Brug I Køkkenet. Ideel Til Hurtig Karamellisering Af Sukker På Creme Brûlée, Ricotta-kager Eller Til At Arbejde Med Is-skulpturer, osv. Har En Opladningskapacitet På Cirka Fra Minimum 45 Minutter Til Maksimum 90 Minutter (Afhængig Af Model). Piezoelektrisk Tændingssystem Med En Flammebeskyttelsesenhed. Justerbar Flamme. Genopladelig Gas Karamelliserer Volumen: 60 Ml...
Matchende produkter
Genopladelig gasbrænder
Genopladelig gasbrænder
Italien, Grassobbio
...geléer og chokoladeovertræk) og Sucrea (linje med aromaer og smagsstoffer, cremer, stabilisatorer til mousse og bavarois, fortykningsmidler og andre specialblandinger til konditori og gastronomi); derudover Kessler Gmbh (D) med mærket Kessko (produktion af mandelmel, marcipan, chokoladeovertræk) og Diabella (halvfabrikata til konditori uden sukker og saccharose).
Italien, Atena Lucana
... har udvalgt de bedste forretningspartnere på markedet, fra mel til halvfabrikata, chokolade og meget mere. Hos os kan du finde produkter fra Sipral Padana, Laped sukker sortimentet, de bedste chokolader, Zeus gær, Progeo og Selezione Casillo mel, samt et udvalg af emballerede produkter, som du kan tilbyde i din butik. Vi glæder os til at se dig hver dag fra mandag til lørdag fra kl. 9:00 til 19...
... ingredienser af høj kvalitet, bearbejdet som traditionen foreskriver. I lang tid har scorzetta været en af de traditionelle søde sager fra Bernalda, byen i provinsen Matera, der er rig på historie, traditioner og en turistdestination i Lucania. Opskriften på scorzetta fra Bernalda er en af de bedste og ældste og består af få og enkle ingredienser som æggehvide, sukker og mandler. Kom forbi og besøg os eller se vores hjemmeside www.la-scorzetta.it for at købe scorzette, opdage opskriften fra Vincenzo Zito eller se hele det fine konditorisortiment fra konditoriet L'Orchidea.
...Costenaro-familien kommer fra Valtellina og har i generationer været konditorer. Den første, der kom til Toscana, var Geraldo i begyndelsen af 1960'erne, og kort tid efter blev hele familien genforenet. Sammen med sin bror skabte han et første konditori, hvor også svoger Bruno begyndte at arbejde. Den lille Riccardo, søn af Albano, begyndte straks at elske denne verden af sukker og mel, og derfor...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play