...Cherry AXEL ALEX er en selvbestøvende kirsebærsort, der har moderat trævækst og en medium blomstringstid, hvilket gør den hverken for tidlig eller for sen. Denne sort er kendt for sin gode frugstørrelse og høje produktivitet, hvilket gør den til et populært valg blandt kirsebærproducenter. Høstsæsonen for Cherry AXEL ALEX er 34 dage efter B.Burlat-sorten, hvilket giver en unik tidsfordel for producenter, der ønsker at forlænge deres kirsebærhøstsæson.
Matchende produkter
Cherry AXEL ALEX
Cherry AXEL ALEX
Andre produkter
Pære SANTA MARIA
Pære SANTA MARIA
Italien, Barletta
...Donnafugata Sedàra Rosso Sicilia DOC, med en rubinrød farve og violette nuancer, tilbyder en frugtagtig bouquet med noter af røde frugter (kirsebær og blomme) og krydderier (sort peber) kombineret med et let balsamisk præg af mynte. I munden viser den en god struktur med bløde tanniner og en behagelig friskhed. En behagelig rødvin, alsidig i kombinationer, perfekt til hverdag.
...Variation: SORT MORASCA FRA PIEMONTE...
Matchende produkter
KIRSEBÆR
KIRSEBÆR
Andre produkter
Kiwi i Glas
Kiwi i Glas
Italien, Turin
...Kvalitet og tilgængelighed er garanteret gennem sæsonerne baseret på aftalte specifikationer og en kontrakt. Liste over tilbudte produkter (Certificeret Økologisk/ Konventionel · Æblejuice NFC og koncentrat · Abrikosjuice koncentrat · Gulerodjuice koncentrat · Kirsebær (Sød/Sur) juice koncentrat · Citronsaft koncentrat · Appelsinjuice koncentrat · Ferskenjuice koncentrat · Pærejuice NFC og koncentrat · Granatæblejuice NFC og koncentrat · Lilla / Sort gulerodjuice NFC og koncentrat · Kvittejuice koncentrat · Rødbedejuice NFC og koncentrat...
...Farve: intens rubinrød. Aromaer: bredt og vedholdende med en mærkbar duft af kirsebær og noter af vanilje. Smag: fyldig, rund med bløde og velafbalancerede tanniner. Serveringstemperatur: 16-18°C. Madparring: fremragende til at ledsage stege af rødt kød, vildt og lagrede oste. Vinifikation: efter afstilkning af druerne, forbliver mosten i maceration med skallerne i 6-7 dage ved en temperatur på 24-26°C. Efter afslutningen af malolaktisk gæring, lagres en del i barriques, mens den anden del lagres i stål. Lagringskapacitet: 2 år og mere afhængig af årgang.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play